شناسهٔ خبر: 69596412 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

معرفی ۸ اثر در اربعین شهادت دبیرکل حزب‌الله

پوستر «جاء نصرالله» منتشر شد

در آستانه چهلمین روز شهادت سیدحسن نصرالله، دبیرکل مجاهد حزب‌الله لبنان، پوستر «جاء نصرالله» با معرفی هشت اثر منتشر شد

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: در آستانه چهلمین روز شهادت سیدحسن نصرالله، دبیرکل مجاهد حزب‌الله لبنان، پوستر «جاء نصرالله» با معرفی هشت اثر منتشر شد. 
در پوستر «جاء نصرالله» مطالعه کتاب‌های «زبور مقاومت»، «سید‌عزیز»، «پدر معنوی حزب‌الله»، «لبنان»، «چرا سوریه؟»، «یادگاران۳۳: کتاب عماد مغنیه»، «در جست‌وجوی شبح» و «حزب‌الله» به اعضای کتابخانه‌های عمومی و مخاطبان پیشنهاد شده است. 
 زبور مقاومت 
زبور مقاومت که به نویسندگی محمدحسین بزی در انتشارات شرکت چاپ و نشر بین‌الملل به چاپ رسیده است، کتابی جامع مشتمل بر زندگی‌نامه سیدحسن نصرالله از زبان خود ایشان و سیری در اندیشه‌ها، سخنان و ویژگی‌های شخصیت او از منظر دوستان و دشمنانش است که همراه با توجه ویژه به دو واقعه شهادت فرزندش سیدهادی و جنگ ۳۳روزه نوشته شده است. 
 سید عزیز 
کتاب سید عزیز به نویسندگی حمید داوودآبادی که انتشارات یا زهرا (س) آن را منتشر کرده با قلم روان و گیرای حمید داودآبادی، بیانات شیوا و دلنشین سیدحسن نصرالله را نگاشته است. سید از خود گفته و از حزب‌الله و از رابطه امامین انقلاب با حزب‌الله و به نکاتی اشاره می‌کند که حتی برای بسیاری از علاقه‌مندان جدی شخصیت سیدحسن نصرالله و حزب‌الله لبنان تازگی دارد. 
 پدر معنوی حزب‌الله
کتاب پدر معنوی حزب‌الله را وحید خضاب ترجمه و انتشارات شهید کاظمی آن را منتشر کرده است. اینکه چه شد که حزب‌الله لبنان با آیت‌الله بهجت مرتبط شدند و تأثیر این ارتباط چه بود و توصیه‌های مهم آن عالم ربانی به رزمندگان حزب‌الله لبنان چه بود و نوع ارتباط آیت‌الله بهجت با امامین انقلاب چه بود و این ارتباط چه آثاری داشت و نقش عرفان عملی در روند جبهه مقاومت چیست؟ پاسخ به این پرسش‌ها و بیش از این در کتاب مختصر، اما بسیار خواندنی «پدر معنوی حزب‌الله» آمده است. 
 لبنان
کتاب لبنان به نویسندگی مصطفی چمران را انتشارات بنیاد شهید چمران منتشر کرده است. شاید کمتر کسی از نقش کم‌نظیر، عمیق و گسترده امام موسی صدر و شهید دکتر مصطفی چمران در کاشت بذر‌های اولیه حزب‌الله لبنان مطلع باشد. این اثر بسیار گیرا در کنار گردآوری دست‌نوشته‌ها و سخنان شهید چمران درباره لبنان حکایت چگونگی شکل‌گیری تشیع در لبنان و نقش‌آفرینی امام موسی صدر و شهید چمران برای ایجاد یک جریان شیعه انقلابی منتظر در جنوب لبنان است. 
 چرا سوریه؟
کتاب چرا سوریه؟ به نویسندگی سیدحسین مرکبی را نیز انتشارات کتاب جمکران منتشر کرده است. گرچه به ظاهر موضوع این اثر (که عمده‌اش برگرفته از مصاحبه جولیان آسانژ، بنیانگذار و سردبیر سایت ویکی‌لیکس با سیدحسن نصرالله است) مسئله سوریه است، اما مطالبی که او ارائه می‌دهد، باعث می‌شود مخاطب دریابد مسئله اصلی، بسیار عمیق‌تر و گسترده‌تر از صرف مسئله سوریه است و شخص به خوبی می‌تواند پشت پرده‌تحولات امروز میان جبهه مقاومت و اسرائیل و امریکا را درک کند و به بسیاری از ابهامات و شبهات پاسخ دهد. 
 یادگاران ۳۳
کتاب یادگاران ۳۳ نیز به نویسندگی سیدمحمد موسوی از سوی انتشارات روایت فتح به رشته تحریر درآمده است که یک کتاب بسیار جذاب و خوش‌خوان درباره شخصیت، سیره و زندگی شهید عماد مغنیه، ۱۰۰ خاطره کوتاه و خواندنی است که مخاطب با خواندنش می‌فهمد چرا او این‌قدر در میان شهدای مقاومت شخصیتی ممتاز و متمایز دارد، چه به لحاظ معنوی و چه به لحاظ عملیاتی که با تکیه بر این معنویت و توان منحصربه‌فرد عملیاتی، می‌تواند بار‌ها و بار‌ها ضرباتی مهلک بر پیکره رژیم غاصب صهیونیستی وارد کند و به یکی از صمیمی‌ترین دوستان حاج قاسم بدل شود. 
 در جست‌وجوی شبح
کتاب در جست‌وجوی شبح نیز به نویسندگی رابرت بائر از سوی سیدسجاد موسوی ترجمه شده و انتشارات نارگل آن را منتشر کرده است که روایتی مستند و جذاب و بدون اغراق تکان‌دهنده از تلاش‌های بسیار خباثت‌آلود و دور از ذهن اسرائیل و امریکا برای ترور عناصر مهم جبهه مقاومت و به خصوص عماد مغنیه (حاج رضوان) است؛ کتابی که خواندنش این روز‌ها با توجه به شرایط پیش آمده بسیار ضروری می‌نماید و بسیار هوشیارکننده است، هر چند شگفتانه‌های همراه با تأسف زیاد را نیز خوانشش به دنبال خواهد داشت. 
 حزب‌الله 
کتاب حزب‌الله نیز به قلم سیده‌سمیه طباطبایی از سوی انتشارات روایت فتح به رشته طبع درآمده است. این کتاب روایتی ساده، روان و البته دقیق و عمیق از شکل‌گیری هسته‌های اولیه مقاومت اسلامی تا شکوفایی و اقتدار عزتمدارانه حزب‌الله لبنان است. برای این امر نیز ابتدا تاریخ سیاسی معاصر لبنان بین سال‌های۱۹۱۹ تا ۱۹۷۸ مروری اجمالی می‌شود و ریشه‌های شکل‌گیری حزب‌الله را در سال‌های ۱۹۸۵ تا ۱۹۸۷ بیان می‌دارد و سیر تولد و اوج‌گیری حزب‌الله لبنان را از ۱۹۸۷ تا ۲۰۰۸ بررسی می‌کند.