به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسکندر مومنی امروز ـ چهارشنبه ـ در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران، با اشاره به انتخاب استانداران در دولت چهاردهم، گفت: امروز نوزدهمین استاندار در جلسه دولت انتخاب شد و ظرف یکی دو هفته آینده انتخابات استانداران به پایان میرسد.
وی افزود: انتخاب برخی استانداران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، برای اولین بار صورت گرفته است. اولین استاندار اهل سنت در کردستان، اولین استاندار عرب در خوزستان و همچنین اولین استاندار اهل سنت بلوچ در استان سیستان و بلوچستان انتخاب شدند.
وزیر کشور همچنین درخصوص امنیت مرزها، بیان کرد: در همین سفری که برای معرفی استاندار سیستان و بلوچستان داشتیم بازدیدی از مرز داشتم.
مومنی با بیان اینکه چند پروژه انسداد مرز وجود دارد، افزود: پروژه اول ۹۰ کیلومتری است که انشاءالله تا نیمه اول سال آینده به پایان میرسد، ۴ کیلومتر آن انجام شده است و روزانه حدود ۲۰۰ متر پیشرفت دارد که تلاش میکنیم آن را به ۴۰۰ متر برسانیم تا پروژه اول تمام شود.
وی با بیان اینکه ما صرفاً موضوع دیوارکشی را نداریم، تاکید کرد: پروژه ما انسداد مرز است که بخشی از آن با دیوارکشی است و بخشی هم اقدامات دیگر از جمله اقدامات راداری است به گونهای که مطمئن شویم ورود به حداقل ممکن برسد.
وزیر کشور افزود: این اقدام در چند حوزه تاثیر دارد، از جمله ورود اتباع، قاچاق کالا و موارد مخدر و امنیت پایدار در مرزها. در کنار این کار استفاده از خود مرزنشینان و سهم دادن به آنان در این امر میتواند بهترین کمک برای تثبیت پروژه باشد.
وی با اشاره به دیدار روز گذشته خود با مقام عراقی، گفت: دیداری که با وزیر کشور عراق داشتیم برای پیگیری مسائل فیمابین و همچنین تبریک انتصاب بنده بود. موضوعات خوبی هم مطرح شد و ۴ موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وزیر کشور اظهار کرد: نخست اینکه تفاهمنامه امنیتی دو کشور به طور مستمر با کارگروهی که تشکیل میشود را پیگیری کنیم، موضوع اربعین، اتباع و قاچاق کالا نیز در اولویتهای دو کشور قرار گرفت.
وحیدی همچنین درباره تولید مواد مخدر شیشه در افغانستان، گفت: متاسفانه به موازات اینکه مواد مخدر سنتی کم شده، اما مواد مخدر صنعتی از جمله آمفتامین یا شیشه افزایش قابل توجهی داشته که این برای امنیت منطقه و کشور ما و جهان خطرناک است.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه آیا افرادی که در مخالفت با رفع فیلترینگ تجمع کردند، مجوزی از وزارت کشور دریافت کرده بودند؟ افزود: ما چارچوبی داریم و هرکس درخواستی دهد بررسی و در آنجا تصمیمگیری میشود که درخواست رسمی در این زمینه نداریم و موضوع فلیترینگ هم در حال بررسی است.
وزیر کشور با اشاره سقوط پرنده فوقسبک سپاه نیز، گفت: طبق اطلاعاتی که دارم این سقوط یک حادثه بود؛ حادثه تروریستی نبود و در حال بررسی دلایل وقوع آن هستند.
نظر شما