شناسهٔ خبر: 69580361 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

توصیه «پزشک پنجه طلای ایران» به جامعه معلمان و دانش‌آموزان کرمانشاهی

کرمانشاه - ایرنا - پروفسور معصومعلی معصومی، فوق تخصص جراحی قلب و عروق کرمانشاهی و از چهره های ماندگار پزشکی ایران که به دلیل عمل‌های جراحی بیشمار و موفقیت آمیز خود در میان مردم به پنجه طلای ایران شهرت یافته است در بازدید از یکی از مدارس کرمانشاه توصیه‌های کاربردی به معلمان و دانش‌آموزان کرده که در نوع خود جالب توجه است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، پروفسور معصومی که بنیانگذار اولین بیمارستان تخصصی قلب و عروق به نام بیمارستان امام علی (ع) در شهر کرمانشاه نیز هست روز چهارشنبه در بازدید که از دبیرستان هوشمند این شهر داشت داشت گفت: نگرش قدیمی و سنتی در مدارس ما وجود دارد و آن اینکه معلم یکجانبه حرف زده و دانش آموز یکسره به حرف های وی گوش دهند و اگر غیر از این باشد با برخورد آموزگار مواجه می شود.

وی با بیان اینکه براساس الگوی پیشرفته آموزشی دنیا باید دانش آموز را جستجوگر تربیت کرد و نگرش را به وی آموزش داد افزود: اگر دید ما این باشد که از ابتدا با یک نگرش اصولی و تحقیقاتی دانش آموز را هدایت کرد تا در مورد مسایل مختلف خود اقدام به تفکر و مداخله کند بدون شک مسیر موفقیت را پیدا و آن را طی خواهد کرد.

این چهره ماندگار پزشکی ایران با تاکید بر به روز بودن معلمان و آموزگاران و گذاشتن وقت برای مطالعه کافی یادآور شد: به عنوان مثال در عرصه پزشکی و به ویژه جراحی قلب در جهان اگر فرد به روز نباشد بلافاصله طرد می شود.

وی تاکید کرد: انتظاری که از مدارس می رود این است که آموزگارانی داشته باشند که به روز بوده و به کارشان تنها به عنوان یک شغل نگاه نکنند بلکه به عنوان یک رسالت ارزشمند در راستای آینده سازی کشور نگاه کرده و برای دستیابی به اهدافشان هرگز از مطالعه و آگاه شدن از علوم جدید در حوزه آموزش در دنیا غافل نشوند.

پروفسور معصومی اضافه کرد: امیدواریم نگرش تحقیقاتی در تمام واحدهای آموزشی ما مورد توجه جدی قرار گرفته و به اجرا درآید زیرا اجرای آن در مدارس و دانش آموزان ما موجب می شود به سایر طبقات جامعه نیز تسری پیدا کند.

وی گفت: باید این نگرش در بین ما تقویت شود که نمره کسی که می گوید نمی دانم ۲۰ شود زیرا وقتی می گوید نمی دانم می رود و تلاش می کند که بیاموزد، نگرش ما بر پایه تحقیقات باید استوار شود و آن را نه تنها مبنای زندگی بلکه مدرسه و جامعه نیز قرار دهیم.

به گزارش ایرنا، در ادامه این بازدید مدیران دبیرستان هوشمند کرمانشاه با اهدای لوحی از چند دهه خدمات ماندگار و ارزشمند این پزشک کرمانشاهی قدردانی کردند.

به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۳۳ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا، نزدیک به چهار هزار مدرسه دارد و حدود ۳۷۰ هزار نفر دانش آموز و ۲۶ هزار معلم در این مدارس مشغول تحصیل و فعالیت آموزشی هستند.

نظر شما