به گزارش خبرنگار ایکنا، نشست رؤسای ادارات قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی و سازمانها و مراکز تابعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح امروز، چهاردهم آبانماه در محل صندوق رفاه دانشجویی این وزارتخانه آغاز شد.
در نوبت بعدازظهر روز اول این نشست مسعود حبیبی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حضور یافت و به بیان سخنانی پرداخت.
وی در ابتدای صحبتهای خود با اشاره به اینکه یکی از بهترین فعالیتهای فرهنگی در دانشگاه، برنامههای قرآنی است، گفت: فعالیتی که از سوی کارشناسان و رؤسای قرآن و عترت دانشگاهها و با تلاش و اخلاص خاصی صورت میگیرد.
حبیبی با اشاره به اینکه هرچقدر بتوانیم فرهنگ والای قرآنی را در جامعه دانشگاهی ترویج دهیم، باز هم کم است و جای کار دارد، افزود: چگونگی اجرای این فعالیتها را همه شما میدانید و در آن استاد هستید.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت در ادامه خطاب به کارشناسان و رؤسای قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی، اظهار کرد: سعی کنید ضریب نفوذ فعالیتهای قرآنی در بین دانشجویان را با اجرای برنامههای خاص بالا ببرید، هفته قبل برای تجلیل از برگزیدگان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به این استان رفته بودم و در آن مراسم از حدود ۱۰۰ نفر از فعالان قرآنی این دانشگاه تجلیل شد، تجلیل از این تعداد فعال قرآنی در یک دانشگاه حقیقتاً موجب خوشحالی است.
وی بیان کرد: خوشبختانه در حال حاضر فعالیتهای قرآنی در سطح دانشگاه در لایههای مختلف اجرا میشود، این فعالیتها از روخوانی و مفاهیم تا صوت و لحن و دیگر هنرهای قرآنی را شامل میشود و لذا نقطهای که در آن قرار داریم بسیار ارزشمند است، چون میتوانیم لایههای مختلف جامعه دانشگاهی و دانشجویی را با استفاده از این موضوع پوشش دهیم، این وضعیت را هم باید حفظ و هم تقویت کنیم.
حبیبی با اشاره به اینکه حفظ و ارتقای این وضعیت با تزریق خلاقیت به فعالیتها محقق میشود، اظهار کرد: تلاش کنید با خلاقیت و نوآوری در فعالیتها مخاطبان مسابقات قرآن را افزایش دهید. برای اینکه در این زمینه به موفقیت بیشتری برسیم باید سراغ خود دانشجویان برویم و کار را به خود آنها واگذار کنیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت در ادامه این بخش از صحبتهای خود به فعالیتهایی که پیش از این در کانون قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی تهران در دهه ۷۰ داشته است، اشاره و اظهار کرد: در آن دوره کانون قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی تهران یکی از قویترین کانونهای قرآن دانشگاهها بود و روزانه دهها نفر در آن حضور داشتند، این کانون به حدی فعال بود که بسیاری از دانشجویان نخبه در آنجا حافظ کل قرآن شدند. یکی از همین آقایان که در کانون حافظ قرآن شد، الان در زنجان متخصص رادیولوژی است.
وی با اشاره به اینکه بحث استفاده از ظرفیت دانشجویان در اجرای برنامهها را باید تقویت کنیم، گفت: اینکه چگونه و به چه صورت این کار صورت بگیرد، هنر شما کارشناسان و رؤسای ادارات قرآن و عترت دانشگاهها هست. حضور دانشجویان در بحث اجرای فعالیتهای قرآنی هم باعث میشود ضریب نفوذ برنامهها بیشتر و هم برنامههای خلاقانهتری اجرا شود.
حبیبی در پایان اظهار کرد: اگر تلاش کنیم و در آن تلاش اخلاص داشته باشیم، خدا هم کمک میکند تا موفق باشیم. این جمله یکی از بزرگان است که امیدوارم در اجرای فعالیتها، سرلوحه کار قرار بگیرد.
بر اساس گزارش ایکنا در ادامه برنامههای این نشست، از پوستر بیست و نهمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت رونمایی شد.
در این نشست دو روزه، رؤسای ادارات قرآن و عترت ۶۸ دانشگاه علوم پزشکی و پنج مرکز و سازمان تابعه وزارت بهداشت حضور دارند. این نشست سهشنبه ۱۵ آبانماه به کار خود پایان میدهد.
انتهای پیام
نظر شما