به گزارش ایرنا، سید فضلالله حسینی روز دوشنبه در همایش ملی روز مازندران در روستای صالحان کجور نوشهر اظهار کرد: بندهای قانون مناطق حفاظت شده البرز مرکزی به جای اینکه سد راه جنگلخوارها و کوهخوارها باشد، کارهای مسوولان و مردم برای توسعه شهرستان نوشهر را قفل میکند که باید برای رفع آن تدبیر ویژهای اتخاذ کرد.
وی اظهار کرد: برای توسعه همهجانبه شهرستان گردشگرپذیر نوشهر باید نقشه راه انجام اقدمات مختلف با پیوست فرهنگی و زیستمحیطی آماده شود.
امام جمعه نوشهر افزود: در حوزه بهداشت و درمان بخش مرکزی، بخش کجور و کل شهرستان نوشهر مشکل دارد. آتشسوزی اخیر هم که به بیمارستان این شهر آسیب زد مشکلات زیادی را برای مردم ایجاد کرد.
حسینی با بیان که این شهرستان فاقد طرح جامع است، تصریح کرد: طرح هادی شهرستان مربوط به ۲۷ سال پیش است و همین چالش خیلی از کارهای منطقه را به عقب انداخته است.
خطیب جمعه نوشهر با اشاره به گستردگی مساحت شهرستان نوشهر گفت: پیشنهاد میشود منطقه سیسنگان واقع در شرق این شهرستان به خاطر افزایش ویلاسازیها و بروز مسائل اجتماعی به یک بخش جدا تبدیل شود که مقدمات این طرح تهیه شده است.
وی تعیین تکلیف شهرک صنعتی و دامپروری بخش کجور را از دیگر خواستههای اهالی منطقه برشمرد و بر ضرورت حل مشکلات دامداران منطقه و رفع نواقص و کاستیهای محور ارتباطی بخش کجور تاکید کرد و گفت: مسوولان باید برای حل این نیازهای اهالی بخش کجور باید چارهای بیندیشند.
به گفته امام جمعه نوشهر اظهار کرد: طرح گازرسانی بخش کوهستانی و تاریخی کجور نوشهر خیلی کند پیش میرود که این مشکل جدی اهالی باید حل شود. حل مشکل طرح هادی به ویژه در شهر کجور و احیای قنات منطقه و تولیتی شدن مدیریت آستانه مبارکه امامزاده سلطان محمدکیا هم از درخواستهای این منطقه است.
به گزارش ایرنا، همایش روز ملی مازندران و سالروز تاسیس نخستین حکومت علویان در ایران امروز دوشنبه چهاردهم آبان ماه با حضور جمعی از مسوولان کشوری و استانی در روستای صالحان بخش کجور شهرستان نوشهر آغاز شد.
۱۴ آبان روز ملی مازندران یادآور حضور علویان در این دیار سبز و تشکیل نخستین حکومت شیعی جهان توسط مردم این منطقه در سال ۲۵۰ هجری قمری است. مازندرانیها در روز خجسته عید سعید فطر سال ۲۵۰ هجری قمری در مسجد جامع کجور نماز عید را به امامت حسنابن زید علوی برگزار کردند و با برپایی این نماز سنگ بنای نخستین حکومت شیعی در جهان را بنیان نهادند. این روز با پیشنهاد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه ۸۶۴ مورخ ۳۱ خرداد سال ۱۴۰۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان روز ملی مازندران ثبت شد.