شناسهٔ خبر: 69542343 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند:

تشخیص بیماری‌ها با هوش مصنوعی به کاهش هزینه‌های درمان کمک می‌کند

تهران -ایرنا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص ، پیشگیری و درمان کاربرد فراوانی دارد و باید در حوزه آموزش پزشکی توسعه یابد زیرا در کاهش هزینه‌های درمانی بسیار تاثیرگذار است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، حسن بختیاری روز دوشنبه در یک نشست خبری که در محل دانشگاه برگزار شد، افزود: در سال های اخیر شیوه ها و فناوری های نوین توسعه چشمگیری یافته و با ورود هوش مصنوعی تحول بزرگی در علوم پزشکی ایجاد شده است که باید از این فناوری بطور گسترده در حوزه آموزش، تحقیقات و درمان استفاده بهینه کنیم .

وی اظهارداشت: دانشگاه علوم پزشکی هوشمند برای توسعه هوش مصنوعی در حوزه علوم پزشکی به کمک همه دستگاه های حاکمیتی از جمله وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی کشور ایجاد شده و کاربرد آن باعث توسعه درمان ر و کاهش ملموس هزینه های درمانی است.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی هوشمند در حیطه آموزشی عرصه سلامت فعالیت می کند در دوران همه گیری کرونا نیز تولی گری دوره های آموزشی پزشکان را بصورت مجازی بر عهده داشت.

تشخیص بیماری‌ها با هوش مصنوعی به کاهش هزینه‌های درمان کمک می‌کند

ایران در حوزه مقالات هوش مصنوعی در منطقه رتبه اول را دارد

بختیاری با بیان اینکه ایران در حوزه مقالات هوش مصنوعی در منطقه رتبه اول را دارد، افزود: همچنین در دنیا رتبه شانزدهم تولید مقالات هوش مصنوعی داریم و امیدواریم با توسعه این فناوری در علوم پزشکی به جایگاه بالاتری دست یابیم .

وی با اشاره به برگزاری دومین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علم پزشکی ۲۸ تا ۳۰ آذر در مرکز همایش های بین المللی گفت: با توجه به اهمیت رویکرد هوش مصنوعی ، برگزاری این کنگره برای برقراری تبادل نظر با اساتید کشورهای دیگر کمک فراوانی می کند.

وی تصریح کرد: در این کنگره اساتید برجسته از کشورهای پاکستان، هند ، مالزی، وین ، کانادا و غیره در این کنگره حضور خواهند داشت و پردازش دادگان پزشکی، هوش مصنوعی در مراقبت های بهداشتی و درمانی، هوش مصنوعی در داروسازی و تجهیزات پزشکی، هوش مصنوعی در سلامت دیجیتال ، سیاستگذاری در هوش مصنوعی و غیره از محورهای برگزاری کنگره است .

وی همچنین از صدور مجوز ایجاد مرکز تحقیقات هوش مصنوعی از وزارت بهداشت خبر داد و اظهار امیدواری کرد محصولات این مرکز تحقیقات به پیشرفت کشور و رفاه مردم در حوزه بهداشت و درمان بیانجامد.

تشخیص بیماری‌ها با هوش مصنوعی به کاهش هزینه‌های درمان کمک می‌کند

همه مناطق می توانند از ابزارهای هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری ها استفاده کنند

معاون امور دانشجویی دانشگاه هوشمند نیز در این نشست گفت: از ابزارهای هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری ها می توان استفاده کرد و همه مناطق می توانند از این فناوری برخوردار شوند.

بابک ثابت با بیان اینکه بزودی دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم پزشکی هوشمند پذیرفته می شود، اظهار داشت: اکنون سه دانشجوی دکترا داریم و بزودی ۶ دانشجوی دیگر به این مقطع اضافه می شود.

وی تاکید کرد: بر اساس هوش مصنوعی می توان پیش بینی کرد که هر بیمار چه درمانی و دارویی اولویت و نتیجه بهتری به خصوص در حوزه سرطان دارد.

وی با بیان اینکه صنعت داروسازی بسیار حیاتی است، گفت: با استفاده از ابزار هوش مصنوعی می توان تاثیر و مصرف دارو در بیماران مختلف را بهینه سازی کرد و قسمتی از جراحی ها را به کمک رباط ها به جهت زمان کمتر و دقیق تر انجام داد و ضرورت دارد این ابزار همه گیر شود.

ثابت ادامه داد: هوش مصنوعی به ما کمک می کند فرایند آموزش پزشکی مانند تزریقات، فشار خون گرفتن بدون آسیب زدن به بیمار درست انجام شود و خطای پزشکی را نیز کاهش می دهد.

نظر شما