یکی از دکهداران شهر یاسوج در این زمینه به خبرنگار ایسنا گفت: ۱۵۰ دکه دار یا کیوسکدار در سطح شهر یاسوج فعال هستند که هر کدام ۲۰ تا ۳۳ سال سابقه فعالیت دارند و در واقع تصرف عدوانی دارند که طبق قانون کسی نمی تواند دکه را از بگیرد.
وی افزود: در تمام شهرهای ایران برای صاحبان دکه و کیوسک سند صادر کردند و سالانه ۲۰ درصد به کرایه آنها اضافه می کنند اما شهرداری یاسوج ادعا میکند که دکهها اموال شهرداری هستند.
یک نفر دیگر از کیوسکداران شهر نوان میکند؛کنتور آب برق و کانکس را صاحبان دکهها با هزینه خود اخذ کردند و تنها زمینی را شهرداری به ما داده که تاکنون کرایه اش را از ما گرفته است.
وی اظهار کرد: فرمانداری مصوبه شورای شهر را رد کرده است اما اعضای شورای شهر اصرار بر این مصوبه کردند که از جناب آقای دکتر رحمانی- استاندار محترم به عنوان رئیس شورای حل اختلاف انتظار داریم و این مسئله ورود کرده، مصوبه را رد و مشکل ما را حل کند.
یکی دیگر از این دکه داران به خبرنگار ما گفت: با افزایش سالانه قانونی کرایه دکهها مشکلی نداریم اما با گرفتن این بچهها که هر کدام یک خانوار ۵ نفر را نان میدهد مشکلی حل نمیشود بلکه نان ما و خانوادههایمان بریده میشود.
کیوان آشنا، شهردار یاسوج در این خصوص در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه معبر مکان عمومی است، گفت: کیوسک و دکه هایی سالیان سال است که در معبر شهر قرار گرفته اند و افرادی از آنها استفاده میکنند.
وی افزود: به درخواست شهروندان مصوبه را شورا و شهرداری یاسوج گذرانده اند که امسال قرارداد این کیوسکداران و دکه داران تمدید شود اما از سال آینده طبق آگهی مزایده عمومی به متقاضیان واگذار خواهد شد.
آشنا بیان کرد: در این زمینه تخلفی صورت نگرفته و ظلمی هم به کسی نشده است.
انتهای پیام
نظر شما