به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجیرنگ آورده است: افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده ۲۴ تا ۳۰ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا در مناطق ساحلی بین ۱.۷ تا ۲.۳ متر و در مناطق دور ازساحل بیش از ۲.۳ متر یکشنبه (۱۳ آبان) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای گیلان و مازندران و مناطق دور از ساحل استان گلستان در دریای خزر، دوشنبه تا چهارشنبه (۱۴ تا ۱۶ آبان) درمناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای گیلان، مازندران و گلستان در دریای خزر و پنجشنبه (۱۷ آبان) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای گیلان و مازندران، در غرب دریای خزر پیشبینی میشود.
در این شرایط جوی غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفسهای پرورش ماهی، اختلال در فعالیتهای تفریحی و ترددهای دریایی قایقهای تفریحی، شناورهای سبک و نیمه سنگین و سنگین، اختلال در تردد شناورهای مسافربری و تردد کشتیهای تجاری و اختلال در فعالیتهای فراساحلی و احتمال خسارت به تاسیسات دریایی دور از انتظار نیست.
سازمان هواشناسی نسبت به منع شنا، منع فعالیتهای تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناورهای سبک و نیمه سنگین، اتخاذ تمهیدات لازم جهت تردد شناورهای سنگین، فعالیتهای ساحلی و فراساحلی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی توصیه میکند.
سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ با اشاره به پایداری جو آورده است: شنبه تا ظهر یکشنبه افزایش غلظت آلایندههای جوی و کاهش کیفیت هوا در اصفهان، کرج و تهران رخ میدهد.
افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای گروههای حساس و در صورت عدم مهار منابع آلاینده ثابت و متحرک در مناطق پرتردد ناسالم برای تمام گروهها از اثرات این مخاطره جوی است. به توصیه سازمان هواشناسی مدیریت بهینه در مصرف سوختهای فسیلی، کنترل فعالیتهای صنعتی آلاینده، کاهش تردد غیر ضروری و پرهیز از حرکات ورزشی در فضای باز بهویژه سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماریهای قلبی و تنفسی در دستور کار قرار گیرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛در هشدار نارنجیرنگ سازمان هواشناسی پیشبینی میشود که پدیدهای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارتهای احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آمادهباش دستگاههای مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارتزا صادر میشود. هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیدهای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر میشود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیدهای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار میگیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.
∎