به گزارش ایرنا، هادی حقشناس روز شنبه در جلسه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت گیلان اظهار کرد: هم اینک مشکلاتی در بخش معیشت، اشتغال و درمان ایثارگران وجود دارد که باید اقدامات موثری در این حوزه ها انجام شود.
نماینده عالی دولت در گیلان افزود: با توجه به اینکه سن والدین شهدا زیاد است باید هم اکنون به آنان خدمت رسانی شایستهای انجام شود؛ همچنین داشتن یک مرکز توانبخشی برای والدین شهدای گیلان نیز الزامی است که امید است این مرکز در استان افتتاح و راه اندازی شود.
وی ادامه داد: درمانگاه صابرین رشت از دیرباز به ایثارگران خدمات درمانی ارائه میداد اما هم اینک به بخش خصوصی واگذار شده که انتظار داریم دوباره شرایطی فراهم شود که این مرکز درمانی به ایثارگران خدمات ارائه دهد.
استاندار گیلان به برگزاری دومین کنگره هشت هزار شهید این استان در اردیبهشت سال آینده اشاره و بیان کرد: یکی از ویژگیهای ممتاز نخستین کنگره هشت هزار شهید گیلان، حضور سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی بود و به همین دلیل باید در دومین کنگره یک قدردانی ماندگار از این شهید والامقام که جزو اسطورههای ماندگار کشور است انجام شود.
حق شناس به دوران دفاع مقدس و جانفشانیهای رزمندگان اشاره و اضافه کرد: با وجود اینکه استان گیلان در دوران دفاع مقدس هشت هزار شهید و بیش از ۲۲ هزار جانباز نثار انقلاب اسلامی کرد، ویژگیهای ممتازی نیز در این دوران از خود برجا گذاشت.
نماینده عالی دولت در گیلان خاطرنشان کرد: حضور ۲۰ درصد از جوانان گیلانی در جبهههای حق علیه باطل یکی از این ویژگیهاست که جزو استانهای طراز اول در این بخش هستیم و از سوی دیگر تهیه تدارکات جنگ نیز دیگر ویژگی ممتاز گیلانیان است که اعزام هزار و ۵۰۰ کامیون هنوز در اذهان عمومی ماندگار است.
مردمی کردن کنگره هشت هزار شهید گیلان مهمترین هدف است
همچنین فرمانده سپاه قدس گیلان نیز در این جلسه طی سخنانی اظهار کرد: مهمترین هدف دومین کنگره هشت هزار شهید استان گیلان، مردمی کردن این کنگره به معنای واقعی است زیرا شهدا متعلق به همه اقشار مختلف مردم هستند و هیچ خط و خطوط سیاسی در این بخش وجود ندارد.
سردار حمید دامغانی افزود: باید بستر نقشآفرینی حداکثری مردم را در این کنگره فراهم کنیم که البته برپایی اجلاسیه شهرستانی و همچنین برگزاری جلوههای عاشقی در شهرهای مختلف گیلان، یکی از این موارد است.
وی ادامه داد: بازسازی و روایتگری عملکرد مردمی در دوران دفاع مقدس با استفاده از ظرفیت مردمی انجام شود و بایدبرنامهریزی برای برگزاری این کنگره بگونهای باشد که بعنوان الگویی در کشور معرفی شود.
فرهنگ ایثار و شهادت بیشتر ترویج شود
مهرداد گودرزوند چگینی رئیس مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه تاکید کرد: باید تلاش کنیم تا فرهنگ غنی ایثار و شهادت به خوبی در جامعه ترویج و به نسل امروز منقل شود تا آنان بدانند که امنیت کنونی و استقلال کشور با چه رشادتهایی حاصل شده است.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان در ادامه به مشکلات ایثارگران اشاره و بیان کرد: وضعیت اشتغال و همچنین مسکن فرزندان شاهد و ایثارگران شرایط مناسبی ندارد و باید در این بخشها بیشتر تلاش شود تا مشکل آنان به خصوص در بخش مسکن برطرف شود.
گودرزوند چگینی خاطرنشان کرد: همچنین مشکلاتی در بخش درمانی ایثارگران در گیلان وجود دارد که باید اقدامات موثری هم در این بخش انجام شود.
در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان گیلان، سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان بیناد شهید و امور ایثارگران کشور و مسئولان بنیاد شهید گیلان نیز حضور داشتند.
نظر شما