شناسهٔ خبر: 69499170 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرنامه دانشجویان ایران | لینک خبر

توپ طلای دوم برای رودری

حاشیه‌های جایزه بهترین بازیکن اروپا ادامه دارد و در همین رابطه هنوز آرای ۱۰۰خبرنگاری که در این مراسم حق رأی داشتند، کامل منتشر نشده اما آرای تعدادی از آنها که فاش شده، واقعا عجیب و خنده‌دار است.

صاحب‌خبر -

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جایزه توپ طلا طبق معمول منتقدان زیادی داشت. امسال و پارسال شدت انتقادات به‌حدی بالا رفت که اعتبار جایزه و مجله فرانس‌فوتبال را زیر سؤال برد. امسال پس از بیانیه این نشریه علیه رئال‌مادرید و کری کودکانه‌ای که با شکست ۴ بر صفر رئال در ال‌کلاسیکو برایشان خوانده بود، تعداد منتقدان بیشتر هم شد. زیدان گفته بعد از سال۲۰۱۸ (مودریچ بالاتر از رونالدو جایزه را برد)، اعتبار توپ طلا زیر سؤال رفت.

شکست ۲ بر یک منچسترسیتی مقابل تاتنهام در جام اتحادیه هم می‌تواند در کارنامه رودری و آمار باخت‌های سیتی بدون این هافبک اسپانیایی ثبت شود و فرانس‌فوتبال یک توپ طلای دیگر به این بازیکن بدهد!

هنوز آرای ۱۰۰خبرنگاری که در این مراسم حق رأی داشتند، کامل منتشر نشده اما آرای تعدادی از آنها که فاش شده، واقعا عجیب و خنده‌دار است. برخی خبرنگاران بیش از ۲۰سال است که مطلب ورزشی ننوشته‌اند و براساس ارتباطاتی که با فرانس‌فوتبال دارند، به‌عنوان نماینده کشورشان در رأی‌گیری شرکت می‌کنند.

برونو پورزریو، خبرنگار السالوادور حتی در رتبه دهم نیز به وینیسیوس رأی نداد. البته امتیاز او به رودری هم زیاد نبود و فقط ۴امتیاز برای این هافبک اسپانیایی آورده داشت. نفرات برتر سال۲۰۲۴ از نظر این خبرنگار به این ترتیب بودند:

بلینگام (۱۵امتیاز)، هالند (۱۲امتیاز)، کروس (۱۰امتیاز)، لائوتارو مارتینس (۸امتیاز)، دنی اولمو (۷امتیاز)، چالهان اوغلو (۵امتیاز)، رودری (۴امتیاز)، ورتس (۳امتیاز)، فودن (۲امتیاز) و روبن دیاس (یک‌امتیاز). پس از فاش‌شدن نام این خبرنگار و رأی‌هایی که داده، عکسی از او با پیراهن بارسلونا پیدا شد.

البته این عیب نیست که کسی هوادار تیمی باشد، عیب این است که یک خبرنگار ورزشی از کشوری که فوتبالش در رده۷۸ رنکینگ فیفاست و تنها خاطره فوتبال ملی این کشور در جام‌جهانی به فاجعه شکست ۱۰ بر یک از مجارستان در سال۱۹۸۲ برمی‌گردد، حق رأی دارد.

نظر یکی دیگر از خبرنگاران صاحب رأی را بخوانید تا ببینید چقدر نظرات آنها فنی و فوتبالی است! نماینده رسانه‌های لهستان درباره انتخابش توضیح داده: «من به دلایل مختلف رودری را انتخاب کردم. او انسان باکلاس و جوانمردی است،

تحصیلات دانشگاهی دارد و هیچ فعالیتی در شبکه‌های اجتماعی ندارد. رودری یک انسان بزرگ است. برای درک ارزش این بازیکن، شما باید ۹۰دقیقه کامل بازی او را تماشا کنید، ولی در دوره امروز، هواداران کم‌سن‌وسال ترجیح می‌دهند هایلایت‌های چشمگیر وینیسیوس را ببینند!» کاش دکتر سوکراتس زنده بود و هر سال رأی اول این خبرنگار لهستانی را به‌دست می‌آورد.

آرای تعدادی دیگر از خبرنگاران را ببینیم:

آلبانی: ۱- رودری، ۲- یامال، ۳- کارواخال، ۴- بلینگام، ۵- رودیگر، ۶- هالند، ۷- لائوتارو، ۸- وینیسیوس، ۹- امباپه، ۱۰- ژاکا. یعنی از نظر او وینیسیوس در فصل گذشته جزو ۳بازیکن برتر رئال‌مادرید هم نبوده.

کرواسی: ۱- رودری، ۲- دنی کارواخال، ۳- لائوتارو، ۴- وینیسیوس جونیور، ۵- کیلیان امباپه، ۶- ارلینگ هالند، ۷- یامال، ۸- فلورین ورتس، ۹- جود بلینگام، ۱۰- تونی کروس.

ایتالیا: ۱- رودری، ۲- وینیسیوس، ۳- جود، ۴- لائوتارو، ۵- ژاکا.

اسپانیا: ۱- وینیسیوس، ۲- رودری، ۳- بلینگام، ۴- کروس، ۵- کارواخال.

اوکراین: ۱- رودری، ۲- کارواخال، ۳- بلینگام، ۴- وینیسیوس.

مکزیک: ۱- وینیسیوس، ۲- کارواخال، ۳- رودری.

مراکش: ۱- وینیسیوس، ۲- رودری، ۳- بلینگام.

چین: ۱- رودری، ۲- بلینگام، ۳- وینیسیوس.

اکوادور: ۱- تونی کروس، ۲- وینیسیوس، ۳- نیکو ویلیامز.

گینه استوایی: ۱- وینیسیوس، ۲- نیکو ویلیامز، ۳- رودری.

Rodri

انتشار کلیپی از رودری پس از دریافت جایزه‌ که نشان می‌دهد او با همراهانش جشن گرفته، جنجال‌ها را بیشتر هم کرده است. در این کلیپ رودری و نزدیکانش، وینیسیوس را به‌خاطر ناکامی‌اش دست انداخته‌ و با یک آهنگ معروف، فریاد «خداحافظ وینی!»، «خداحافظ وینی!» سرداده‌ بودند؛ این هم برای آن دسته از افرادی که می‌گویند فقط جنبه فوتبالی برای شایستگی یک شخص در دریافت جایزه تأثیر ندارد و اخلاق هم مهم است. فصل گذشته هم رودری و هم وینیسیوس ۱۳ کارت زرد گرفتند. اخطارهای رودری به‌خاطر خطا بود و اخطارهای وینی به‌دلیل اعتراض به داوران که خشونت مدافعان حریف را نادیده می‌گرفتند.