شناسهٔ خبر: 69497488 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شهروند | لینک خبر

شروع موفق دومین فیلم سینمایی سروش صحت: «صبحانه با زرافه‌ها»

زرافه‌ها علیه زودپز!

صاحب‌خبر -

[شهروند] در شرایطی که صدرنشینی فیلم «زودپز» در جدول فروش روزانه و هفتگی سینمای ایران به‌واسطه یک سری فاکتورهای کیفی مخالفان و منتقدانی داشت؛ آغاز اکران جدیدترین فیلم سروش صحت و صدرنشینی این فیلم از همان نخستین روز اکران پایان این روند را تا حد زیادی اعلام کرد. در واقع در شرایطی که «صبحانه با زرافه‌ها» نخستین روز اکران خود را با پیش‌فروش بیش از یک میلیارد تومانی بلیت آغاز کرد؛ کارشناسان اقتصادی سینما بر این باورند که این اتفاق به منزله آغاز روند پایین کشیده شدن «زودپز» از صدر جدول پرفروش‌ترین فیلم حال حاضر سینمای ایران خواهد بود!
  ایسنا درباره آغاز اکران فیلم «صبحانه با زرافه‌ها» نوشته- این فیلم که سال گذشته در جشنواره فیلم فجر رونمایی شده بود، سرانجام به اکران رسید. «صبحانه با زرافه‌ها» که پس از «جهان با من برقص» دومین فیلم سروش صحت است؛ با یک ترکیب بازیگری متفاوت از بهرام رادان، هادی حجازی‌فر، هوتن شکیبا، بیژن بنفشه‌خواه و پژمان جمشیدی روانه اکران شده و در روز اول اکران عمومی نیز تا پیش از ظهر حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بلیت برای این فیلم فروخته شده—که به نظر می‌رسد نشان از آغاز رقابت جدی این فیلم با «زودپز» رامبد جوان در هفته‌های پیش‌رو خواهد بود.
فیلم رامبد جوان که در حال حاضر پس از «تگزاس ۳»، «تمساح خونی» و «مست عشق» در رده چهارم جدول فروش سینماها قرار دارد، از ۱۷ مهرماه تا کنون بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان بلیت فروخته و حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر هم تماشاگر داشته است.
این فیلم به زودی به بیش از دو میلیون مخاطب می‌رسد و آن وقت رقابت جدی گیشه بین «تگزاس» چهار میلیونی و کمدی‌های جدید سینما خواهد بود. در حال حاضر فروش کلی سینما هزار و ۱۳۶ میلیارد تومان است و بیش از ۲۰ میلیون نفر، تماشاگر فیلم‌های روی پرده سینماها از ابتدای سال تاکنون بوده‌اند.
گیشه سینمای ایران این روزها بیشتر در اختیار فیلم‌های کمدی است و «استاد»، «باغ کیانوش»، «آن‌ها مرا دوست داشتند» و «شبگرد» از معدود فیلم‌های غیرکمدی سینماها هستند.