شناسهٔ خبر: 69494981 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

برگزاری اختتامیه رویداد ملی طراحی تراشه( MEMS) در نمایشگاه نانو

نشست تخصصی معرفی اتاق تمیز میکرو نانوفب دانشگاه صنعتی شریف و اختتامیه رویداد ملی طراحی تراشه (MEMS) چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، نشست تخصصی معرفی اتاق تمیز میکرو نانوفب که با همکاری ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌گردد، شامل معرفی قابلیت‌های اتاق تمیز میکرو نانوفب دانشگاه صنعتی شریف و تقدیر از برگزیدگان رویداد طراحی تراشه MEMS خواهد بود.

در این نشست که از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۳۰ برگزار می‌شود، علاوه بر معرفی اتاق تمیز میکرو نانوفب دانشگاه صنعتی شریف توسط مدیر فنی اتاق تمیز، دکتر علی خادمی، و سخنرانی مهندس سیف به نمایندگی از هیئت داوران رویداد طراحی تراشه، مراسم اعطای جوایز به برگزیدگان رویداد با حضور مسئولین ستاد نانو و میکرو و برنامه ملی میکروالکترونیک برگزار خواهد شد.

همچنین در پایان این نشست، تفاهم‌نامه سه‌جانبه‌ای با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص میان دانشگاه صنعتی شریف، پردیس میکروالکترونیک و فوتونیک ایران و ستاد توسعه فناوری‌های نانو و میکرو به امضا خواهد رسید.

فراخوان رویداد ملی طراحی تراشه‌های میکروالکترومکانیکی (MEMS) با هدف ترویج و آشنایی عملی و تجربی با فناوری ساخت ابزار میکرو و نانو، شناسایی تیم‌های مستعد از سراسر کشور و حمایت از آنها، در ۳۰ دی ۱۴۰۲ منتشر شد.

پس از استقبال قابل‌توجه تیم‌های ثبت‌نامی، مهلت ارسال طرح‌های اولیه و پروپوزال‌ها تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ تمدید شد و اعلام نتایج نهایی نیز در شهریور انجام شد.

این رویداد با ارائه زیرساخت‌های ساخت، آزمایش و بسته‌بندی تراشه‌ها، بستری برای تجاری‌سازی و حمایت از نوآوری در این حوزه ایجاد کرد.

این مسابقه شامل دو چالش اصلی طراحی فشارسنج و شتاب‌سنج تک محوره بود که با مشارکت ۱۵ گروه برگزار و در نهایت، تیم‌های برتر و شایسته تقدیر با جوایز ۱۰۰ و ۶۰ میلیون تومانی تشویق شدند.

اتاق تمیز میکرو نانوفب دانشگاه صنعتی شریف که در  ۱۴۰۱ به بهره‌برداری رسیده است، با مساحت ۱۲۰ متر مربع مجهز به پیشرفته‌ترین تجهیزات در این حوزه است.

این مرکز که زیر مجموعه مرکز خدمات آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی شریف است، با هدف ارائه خدمات به پژوهشگران، دانشجویان و صنایع در حوزه فناوری‌های نانو و میکرو راه‌اندازی شده و دارای کلاس هزار و  و ۱۰۰۰۰  است.