شناسهٔ خبر: 69493865 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

حسین عبداللهی‌فر

۱۳ آبان متفاوت

روزنامه جوان

 اولین باری که شعار «مرگ بر استکبار» به طور رسمی در ادبیات انقلابی ملت ایران مطرح شد در نخستین راهپیمایی روز قدس در مرداد ۱۳۵۸ بود که سخنران مراسم حضرت آیت الله خامنه‌ای به جای «امپریالیسم» از مفهوم قرآنی و فرامکانی و فرازمانی استکبار استفاده کردند.

صاحب‌خبر -

 اولین باری که شعار «مرگ بر استکبار» به طور رسمی در ادبیات انقلابی ملت ایران مطرح شد در نخستین راهپیمایی روز قدس در مرداد ۱۳۵۸ بود که سخنران مراسم حضرت آیت الله خامنه‌ای به جای «امپریالیسم» از مفهوم قرآنی و فرامکانی و فرازمانی استکبار استفاده کردند. چند ماه بعد با تسخیر لانه جاسوسی امریکا در ۱۳ آبان ماه همان سال، مرگ بر امریکا و مرگ بر استکبار چنان جای خود را بر سر زبان‌ها و در میان شعار‌های انقلاب باز کرد که سیزدهم آبان ماه برای همیشه به عنوان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» نامگذاری شد. به ویژه آنکه ۱۳ آبان با روز دانش‌آموز و روز تبعید حضرت امام (ره) تقارن داشت. 
اگرچه ۱۳ آبان از همان سال‌های اولیه به عنوان یک روز ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی توسط دانشجویان و دانش‌آموزان گرامی داشته می‌شد، اما این مراسم از سال گذشته به شکل متمایزی با حضور اقشار مختلف مردم برگزار گردید که علت آن را باید در پیدا شدن مصداق روشن استکبار در صحنه سیاسی جهان جست‌وجو کرد. 
رژیم صهیونیستی این سگ هار استکبار جهانی در منطقه در طول یک سال گذشته ویترین دهشتناکی از فجیع‌ترین جنایات ضدبشری را به نمایش گذاشته است که در آن کودک کشی، نسل کشی، کشتار دسته جمعی، حمله به مجروحان، تحریم دارویی و غذایی، حمله به آمبولانس و نیرو‌های امدادی، کشتار و ربایش خبرنگاران، تخریب مساجد و کلیسا، ترور‌های دسته جمعی، مهمان کشی و ترور‌های ناجوانمردانه، موشکباران مدارس و دانشگاه و هر جنایت جنگی ممکن در آن مشاهده می‌شود. 
این جنایات فجیع و هولناک که امنیت و صلح جهانی را به مخاطره انداخته در حالی قلب و وجدان میلیارد‌ها انسان را به درد آورده و موجی از تنفر و انزجار خیابانی را به راه انداخته که عده‌ای با حمایت مالی و تسلیحاتی به خلق این جنایت‌ها کمک و عده‌ای نیز با سکوت و رضایت از کنار آن عبور می‌کنند. 
این وضعیت به روشن کردن مصداق بارز مفاهیمی، چون استکبار، مستکبر، متکبر، خودبرتربین به درک و فهم آن‌ها کمک کرده و نشان داده همه کسانی که نسبت به این همه جنایت و ددمنشی سکوت رضایت آمیز دارند، فرد، گروه یا دولت مستکبر هستند. کسانی که معتقدند باید مخالفان خود را به هر شیوه ممکن حذف و نابود کنند. در فرهنگ این جوامع قتل عام کودکان بی‌گناه هم با این بهانه که ممکن است منافع و آسایش آینده آن‌ها را به هم بریزد، مجاز شمرده می‌شود. دولت‌های استکباری در این یک سال به جنایتکاران جنگی کمک کرده و در مجامع حقوقی حتی مانع محکوم کردن آن‌ها می‌شوند. افراد مستکبر در قبال این همه توحش و خونریزی نه تنها اندوهگین و ناراحت نشدند بلکه به خود اجازه می‌دادند برای تماشای بمباران زنان و کودکان در تور‌های دریایی شرکت کنند که از روی عرشه موشکباران و بمباران مردم مظلوم غزه را تماشا کنند. نهاد‌ها و مجامع حقوقی و بین‌المللی نیز نشان دادند که ادعایشان برای دفاع از حقوق بشر شامل قریب ۴۴ هزار زن و کودک قربانی تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی نمی‌شود. سیاستمداران مستکبر هم ثابت کردند افکار عمومی تا زمانی برای آن‌ها حرمت و احترام دارند که در تعارض با منافع و مقاصد آن‌ها قرار نداشته باشد. برای آن‌ها هیچ اهمیتی ندارد. سازمان‌های در اختیار مستکبران هم در جایی نسبت به اعدام یک نفر اعتراض کرده و سرو صدا راه می‌اندازند و در جایی نسبت به کشتار نزدیک به ۴۴ هزارشهروند بیگانه سکوت می‌کنند. 
مهم‌ترین درس حمایت مستکبران از باند تروریستی صهیونیست‌ها وجوب و لزوم مبارزه با استکبار جهانی برای همه انسان‌های آزاده، به ویژه ملت‌های مسلمان جهان، جبهه مقاومت و ملت بزرگ و شریف ایران است، چراکه نشان داد خودخواهی و تکبر آن‌ها حد و مرزی ندارد و آن‌ها برای تأمین منافع خویش به هر جنایتی دست می‌زنند. از این رو، فردا سیزده آبان متفاوتی رقم خواهد خورد. فردا همه می‌آیند، همه کسانی که به یک سال جنایت و خونریزی رژیم کودک کش صهیونی اعتراض داشته و از حمایت‌های امریکای خونخوار متنفرند، فردا به خیابان می‌آیند تا روز ملی مبارزه با استکبار جهانی را عینیت تازه‌ای بخشند. از فردا روز ملی مبارزه با استکبار جهانی ابعاد فراملی به خود گرفته که زمینه تغییر نام این روز را به «روز جهانی مبارزه با استکبار» فراهم می‌کند.

نظر شما