شناسهٔ خبر: 69476144 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: سلام نو | لینک خبر

راهنمای خرید بهترین لپ تاپ های گیمینگ

انتخاب یک لپ ‌تاپ گیمینگ همیشه کمی پیچیده به نظر می‌رسد اما اگر خوب به جزئیات و مدل‌ها توجه کنید، خود را در یک داستان شیرین و دلچسبی خواهید دید که تجربه بسیار جالبی را به همراه خواهد داشت.

صاحب‌خبر -

گیمرها همیشه به دنبال بهترین‌ها هستند؛ لپ تاپی که نه تنها بازی‌های روز را بدون نقص اجرا کند، بلکه تجربه‌ای روان و هیجان‌انگیز را به ارمغان بیاورد.

همیشه یک کاربر حرفه‌ای برای خرید لپ تاپ خودش وقت گذاشته و با حوصله همه مطالب و مشخصات محصولات را بررسی کرده و در نهایت انتخاب می‌کند. گیمرها ولی در کنار همه اینها باید به موارد بسیار مهم دیگری هم توجه کنند تا یک محصول بسیار مناسب و ایده‌ال را برای خودشان داشته باشند.

به نقل از وب سایت بسیار مطرح و معروف GamesRadar:

"سرعت و قدرت پردازش در لپ‌تاپ‌های گیمینگ می‌تواند تاثیر عمیق بر گیم‌پلی داشته باشد. هیچ چیز آزاردهنده‌تر از یک سیستم کند نیست که لذت بازی را از شما بگیرد."

چرا انتخاب لپ تاپ گیمینگ مهم است؟

حتی اگر یکبار هم که شده تجربه بازی داشته باشید می‌دانید که فقط چند میلی‌ثانیه تاخیر چقدر می‌تواند تفاوت یک لپ‌تاپ ساده را با لپ‌تاپ حرفه‌ای گیمینگ مشخص کند.

داشتن یک لپ‌تاپ گیمینگ مناسب با پردازنده و کارت گرافیک قوی، می‌تواند این تأخیر را به حداقل رسانده و بازی‌ها را با بالاترین فریم‌ریت و کیفیت اجرا کند. علاوه بر این، لپ تاپ گیمینگ به دلیل طراحی خاصی که دارند، هم خیلی مقاوم هستند و هم اینکه بسیار خنک و عالی عمل می‌کنند.

راهنمای خرید بهترین لپ تاپ های گیمینگ بر اساس مشخصات فنی

راهنمای خرید بهترین لپ تاپ های گیمینگ

اولین و مهمترین چیزی که باید در لپ‌تاپ‌های گیمینگ به آن دقت شود پردازنده است. دنیایی پر از قدرت و کارایی که می‌تواند به راحتی هر بازی سنگینی را به راحتی برای شما اجرا کرده و لذتش را ببرید.

برای داشتن لپ‌تاپ‌های گیمینگ بهتر است از پردازنده‌های چند هسته‌ای قوی مثل Intel Core i۷ و i۹ یا AMD Ryzen ۷ و ۹ استفاده انتخاب کنید. البته به لطف نسل‌های جدید، پردازنده‌های i۵ گیمینگ هم هستند که دست کمی از این دو ندارند.

طبیعتا هرچقدر این پردازنده قوی‌تر باشد، خیال شما از بابت اجرای بی‌عیب و نقص هم راحت‌تر است.

دومین عاملی که در لپ تاپ گیمینگ خیلی مهم است، کارت گرافیک می‌باشد. در لپ‌تاپ‌های دیگر یا از کارت گرافیک یکپارچه استفاده می‌شود و یا اینکه کارت گرافیک مجزا که حافظه آنها چندان اهمیت ندارد. در لپ تاپ‌های گیمینگ، معمولاً از کارت‌های گرافیک NVIDIA یا AMD بسیار مدرن و قدرتمندی مثل سری RTX استفاده می‌شود تا بازی‌های سنگین به راحتی آب خوردن اجرا شده و کوچکترین افت فریمی مشاهده نشود.

زمانی که کارت گرافیک لپ‌تاپ خود را مشخص کردید، فورا باید به فکر رم باشید. رمی که حداقل ۱۶ گیگابایت به بالا بوده و از فناوری برتری مانند DDR۴ و DDR۵ تولید شده و فرکانس بالایی داشته باشد. بی‌شک برای اجرای بی‌نقص بازی‌ها باید رم خوب هم داشت!

در کنار این ۳ قطعه مادر و اصلی،‌ حتما باید به فکر یک حافظه داخلی باشید که فقط SSD باشد. انواع SSDهای جدید همگی با استفاده از فناوری ارتباطی NVMe M.۲ تولید می‌شوند که دارای سرعت بسیار بالا و مصرف خیلی کم بوده و بسیار کوچک هستند. حافظه ۵۱۲ گیگابایت به بالا خیلی مناسب است اما ضروری نیست و بستگی به نیاز شما دارد.

در آخرین مرحله هم باید به ۳ چیز دقت کنید:

  1. نمایشگر و رزولوشن
  2. سیستم خنک‌کننده
  3. کیبورد و نورپردازی RGB

نمایشگر لپ‌تاپ‌های گیمینگ همگی روزولوش‌های بالایی مثل p۱۰۸۰ یا p۱۴۴۰ با فرش‌ریت ۱۲۰ هرتز به بالا دارند تا بهترین خروجی را به شما بدهند.

در کنار همه باید یک سیستم خنک‌کننده موثر و قوی‌ هم باشد تا لپ‌تاپ را برای بازی‌های طولانی کامل خنک و ایمن نگه ‌دارد.

و در آخر هم که حتما باید نورپردازی‌های RGB شیکی هم داشته باشد تا از دیدن آن لذت ببرید.

معرفی بهترین مدل‌های لپ تاپ گیمینگ

تا به اینجا به طور کلی شما را برای انتخاب لپ‌تاپ‌های گیمینگ آشنا کردیم اما به طور کلی ما یک سری مدل بسیار حرفه‌ای و پرفروش را که تست‌های خود را پشت سرگذاشته و قیمت‌های مناسبی دارند را به شما معرفی می‌کنیم تا راحت‌تر بتوانید انتخاب کنید.

لپ تاپ ایسوس TUF F۱۵ FX۵۰۷ZC پردازنده Core i۵ ۱۲۵۰۰H رم ۱۶GB حافظه ۵۱۲GB گرافیک ۴GB RTX ۳۰۵۰

این محصول یکی از انتخاب‌های بی‌نظیر برای گیمرهایی است که هم قدرت مناسب نیاز دارند و هم نمی‌خواهند خیلی هزینه کنند.

این لپ تاپ با پردازنده قدرتمند Core i۵ ۱۲۵۰۰H، عرضه شده که توان پردازشی خوبی داشته و می‌تواند بازی‌ها را خیلی خوب اجرا کند. با وجود ۱۶ گیگابایت رم به راحتی می‌تواند بازی‌ها پنجره‌های متعددی را با هم بدون مشکل باز کرده و اجرا کند.

یکی از نقاط قوت این مدل، کارت گرافیک RTX ۳۰۵۰ است که با ۴ گیگابایت حافظه اختصاصی است که به نظر بسیار خوب می‌آید. همچنین حافظه SSD ۵۱۲ گیگابایتی آن هم بسیار کافی است.

در آخر هم باید بدانید که یک نمایشگر ۱۵.۶ اینچی با رزولوشن ۱۹۲۰*۱۰۸۰ و یک باتری ۴ سلولی نیز در آن قرار داشته و تنها با ۲.۲ کیلوگرم وزن،‌ کاملا یک لپ‌تاپ گیمینگ قابل حمل خواهد بود.

لپ تاپ لنوو LOQ پردازنده Core i۵ ۱۳۴۲۰H

راهنمای خرید بهترین لپ تاپ های گیمینگ

لپ تاپ لنوو LOQ با پردازنده نسل جدید Core i۵ ۱۳۴۲۰H عرضه شده که کمی از مدل قبلی قوی‌تر است.

در لپ تاپ لنوو LOQ پردازنده Core i۵ ۱۳۴۲۰H هم از یک رم ۱۶ گیگابایتی نیز استفاده شده است که ترکیب قوی‌تری می‌سازد.

کارت گرافیک این محصول همان RTX ۳۰۵۰ است،‌ با این تفاوت که حافظه اختصاصی آن از ۴ به ۶ گیگابایت افزایش پیدا کرده که تفاوت بسیار چشمگیری بوده و برای تدوین و اجرای روان‌تر بازی‌ها بسیار خودش را نشان می‌دهد. این لپ تاپ همچنین دارای ۱ ترابایت حافظه SSD است که خیال شما را به طور کامل راحت می‌کند.

این لپ‌تاپ بسیار خوش دست،‌ با صفحه نمایش ۱۵.۶ اینچی با رزولوشن ۱۹۲۰*۱۰۸۰عرضه شده که تصاویر آن بسیار شفاف و دقیق هستند. این دستگاه با ۲.۴ کیلوگرم وزن، کمی سنگین‌تر است اما همچنان برای حمل بسیار عالی است. باتری آن هم مانند مدل قبلی ۴ سلولی ۶۰ وات است.

لپ تاپ ایسوس TUF Gaming FA۵۰۷RE پردازنده Ryzen۷ ۶۸۰۰H رم ۱۶GB حافظه ۵۱۲GB گرافیک ۳۰۵۰GB(RTXTi۴)

راهنمای خرید بهترین لپ تاپ های گیمینگ

بی‌شک یکی از قدرتمندترین گزینه‌های موجود برای گیمرها و کاربران حرفه‌ای این لپ‌ تاپ است؛ دستگاهی بسیار قوی و کاملا بادوام.

این لپ تاپ با پردازنده تخصصی گیمینگ Ryzen ۷ ۶۸۰۰H کانفیگ شده که یکی از سریعترین و کارآمدترین پردازنده‌های AMD است. با این پردازنده شگفت‌انگیز، شما سنگین‌ترین بازی‌ها،‌ تدوین و رندرینگ را می‌توانید انجام دهید و لذت ببرید.

در این لپ‌تاپ همچنان از ۱۶ گیگابایت رم استفاده شده اما SSD آن ۵۱۲ گیگابایت است که نه خیلی زیاد است و نه خیلی کم!

یکی از قطعات بسیار خوب این لپ‌تاپ،‌ کارت گرافیک RTX ۳۰۵۰Ti با ۴ گیگابایت حافظه اختصاصی است که نسبت به مدل‌های قبلی بسیار کارآمدتر است.

نمایشگر ۱۵.۶ اینچی با رزولوشن ۱۹۲۰*۱۲۰۰ و وزن ۲.۲ کیلوگرم هم کار را برای شما تمام خواهد کرد؛ در ضمن این لپ‌تاپ هم باتری ۴ سلولی دارد.

نظر شما