به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، محمدآزاد ماجدی به مناسبت روز جهانی سکته مغزی اظهار کرد: بیماران بستری شده در این بخش بین رده سنی ۵۰ تا ۷۵ سال بودهاند.
وی با بیان اینکه فعالیت بخش مراقبتهای ویژه سکته حاد مغزی”icu استروک” در این بیمارستان نقش مهمی برای نجات این بیماران دارد، افزود: وجود یک بخش اختصاصی، مستقل و مجهز، باعث جلوگیری از هدررفت زمان در درمان سکتههای مغزی میشود.
رئیس بیمارستان کوثر سنندج ادامه داد: بسیاری از ناتوانیهای جسمی حاصل سکتههای مغزی است که به علت دیر رسیدن بیماران به مراکز درمانی روی میدهد؛ اما بهمحض مراجعه بیمار به بیمارستان، بهسرعت کد ۷۲۴ اعلام و اعضای این کد شامل پزشک متخصص طب اورژانس، پرستار تریاژ، پرستار بخش استروک و کمک پرستار ارائه خدمات درمانی را برای جلوگیری از هدررفتن زمان شروع خواهند کرد.
ماجدی یادآور شد: اگر بیماران، تا کمتر از چهار ساعت و نیم پس از بروز علایم سکته به مراکز درمانی مراجعه کنند، عوارض ناشی از سکته به حداقل خواهد رسید.
وی تأکید کرد: بیمارانی که دچار سکته حاد مغزی نشده باشند هم توسط نورولوژیست روند درمانی را طی خواهند کرد تا شرایط کاملاً پایداری را پیدا کنند.
رئیس بیمارستان کوثر سنندج گفت: زمان طلایی برای نجات بیمار چهار ساعت و نیم است و مهمترین علائم آن، اختلال درتکلم، تاری دید، فلج ناگهانی قسمتی از بدن، عدم تعادل و سردرد همراه با استفراغ است.
ماجدی از کاملبودن تجهیزات و امکانات در این بیمارستان برای ارائه خدمات درمانی به بیماران خبرداد و افزود: این بخش با بهرهگیری از امکانات ویژهای نظیر تختهای مناسب، مانیتورینگ قلبی، دستگاه ساکشن، ونتیلاتور، دستگاه نوار قلب، الکتروشوک، ترالی احیا و همچنین ارائه سریع خدمات تشخیصی از جمله سیتیاسکن و امآرآی فعال به درمان کامل این بیماران میپردازد.
انتهای خبر/
رئیس بیمارستان کوثر سنندج عنوان کرد:
بستریشدن ۱۴۱ بیمار سکته مغزی در بیمارستان
رئیس بیمارستان کوثر سنندج گفت: نیمه نخست امسال ۱۴۱ بیمار دچار سکته مغزی در این مرکز درمانی بستری و پذیرش شدند.
صاحبخبر -
∎