شناسهٔ خبر: 69453293 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

احتمال ابتلا به سکته قلبی با مصرف این روغن کاهش می‌یابد

مصرف روغن کنجد می‌تواند خطر بروز سکته‌های قلبی را کاهش دهد و فشار خون را تنظیم کند.

صاحب‌خبر -

 پرفشاری خون و سکته‌های قلبی و مغزی عواملی‌ است که این روزها بیش از پیش در بین سنین مختلف حتی سنین پایین شایع است.

به گزارش فارس، مصرف روغن کنجد می‌تواند خطر بروز سکته‌های قلبی را کاهش دهد و فشار خون را تنظیم کند. همچنین این روغن غنی از کلسیم و آهن بوده و برای تقویت استخوان‌ها مفید است.

در طب سنتی روغن کنجد برای بهبود آرتروز، کاهش کلسترول بد خون و لطافت و شادابی پوست نیز توصیه شده است.

برچسب‌ها: