نورنیوز- گروه بین الملل: به گزارش العربی الجدید،با ورود جنگ به سیصد و هشتاد و نهمین روز خود، ارتش اشغالگر اسرائیل به نسل کشی در شمال غزه ادامه می دهد و این پس از روز خونین در شهرک «بیت لاهیا» است.
فاجعه انسانی بغرنجتر می شود و خدمات امدادی و درمانی متوقف شده و بیمارستانها از درمان قربانیان کشتار عاجز ماندهاند و این به سبب محاصره شدید شمال غزه از سوی ارتش اشغالگر است. کشتار در بیت لاهیا در روز سه شنبه ۱۲۳ شهید، ده ها مفقود و زیرآوار مانده به همراه داشته و این در راستای نسل کشی است که برای سومین هفته متوالی در شمال غزه ادامه دارد.
این رسانه گزارش داد: در بعُد سیاسی نیز هنوز تصویر روشنی درباره تحرکات بین المللی منجر به آتش بس، ولو به شکل محدود وجود ندارد. سخنگوی وزارت خارجه قطر از پیشرفت هایی در این زمینه سخن گفته اما جزئیات زیادی فاش نکرده است.
برخی منابع به العربی الجدید اعلام کردند که صهیونیست ها در حال رایزنی با مصری ها با هدف به دست آوردن اطلاعات بیشتر درباره طرح پیشنهادی قاهره با موضوع آتش بس در غزه هستند.
این در حالی است که منابع فلسطینی از شهادت سه نفر در بمباران منزلی در شرق خان یونس در جنوب غزه، شهادت دو نفر در بمباران چادری در دیرالبلح در مرکز نوار غزه خبر دادند. این منابع همچنین به زخمی شدن شماری بر اثر بمباران منازل در خان یونس نیز اشاره کردند.
توپخانه رژیم صهیونیستی هم محله «الصبره» در جنوب غربی شهر غزه را گلوله باران کرد. این در حالی است که شمار شهدای غزه از ۴۳ هزار نفر فراتر رفته و شمار زخمی های ناشی از حملات رژیم صهیونیستی نیز بیش از ۱۰۱ هزار نفر است.
شهر بیتلاهیا در شمال غزه منطقه «فاجعهزده» اعلام شد
شهرداری بیتلاهیا واقع در شمال نوار غزه خواستار پایان نسلکشی و گشایش گذرگاه امن برای امداد رسانی به مردم شد.
به گزارش الجزیره، شهرداری بیتلاهیا در نتیجه جنگ نسلکشی و محاصره اسرائیل که هفتههاست ادامه دارد، این شهر را «منطقه فاجعهزده» اعلام کرده است.
شهرداری بیت لاهیا تاکید کرد: «این شهر غذا، آب، بیمارستان، پزشک، خدمات یا ارتباطات ندارد و ما خواستار پایان دادن به نسلکشی اسرائیل و باز کردن یک گذرگاه امن برای ورود تجهیزات پزشکی و غذایی، سوخت، تجهیزات دفاع مدنی و آمبولانس به شمال نوار غزه هستیم.»
بشمال نوار غزه هماکنون بدترین شرایط خود را طی جنگ اخیر رژیم صهیونیستی علیه این منطقه تجربه میکند و همزمان اسرائیل به حملات خود علیه بیمارستانها و پناهگاهها ادامه میدهد و کمبود آب و غذا به دلیل محاصره صهیونیستها علیه تحویل کمکهای بشردوستانه رو به تشدید است.
گزارشگر سازمانملل:اسرائیل درصدد نابودی همه مردم فلسطین است
گزارشگر ویژه سازمان ملل اعلام کرد که اسرائیل با هدف گسترش اشغالگری خود، در صدد ریشهکن کردن مردم فلسطین از سرزمین خودشان، از طریق نسلکشی بوده و اقدامات و رفتارهای مقامات اسرائیلی علیه غزه، این واقعیت را تایید میکند.
«فرانچسکا آلبانیز» کارشناس سازمان ملل در اراضی اشغالی فلسطین، روز گذشته طی سخنانی اعلام کرد که اسرائیل به دنبال ریشه کن کردن فلسطینیها از سرزمین خودشان از طریق نسل کشی است.
این کارشناس حقوق بشری سازمان ملل که گزارشگر ویژه در مورد وضعیت حقوق بشر در سرزمینهای اشغالی فلسطین است، گفت: به نظر میرسد که نسل کشی مردم فلسطین تبدیل به وسیلهای برای رسیدن اسرائیل به هدف خود در اخراج کامل فلسطینیها از سرزمینی شده است که هویت این مردم به آنجا مربوط میشود و اسرائیلیها آشکارا و برخلاف قوانین بینالمللی چشم طمع به این سرزمین دارند.
وی تاکید کرد که نسل کشی در غزه یک داستان بسیار غم انگیز مورد انتظار است و ممکن است به دیگر مناطق فلسطینی که تحت اشغال اسرائیلیهاست هم سرایت کند؛ به ویژه اینکه هدف اسرائیل نابود کردن جمعیت بومی فلسطینیهاست.
فرانچسکا آلبانیز تصریح کرد: اظهارات و اقدامات مقامات اسرائیلی بیانگر قصد آنها برای نسل کشی مردم فلسطین بوده و آنها اغلب اوقات برای توجیه این نسل کشی و جنایاتی که در غزه انجام میدهند و آواره کردن مردم اینجا، به داستانهای تورات استناد میکنند و به این وسیله فلسطینیها را تبدیل به هدفی مشروع برای خودشان کردهاند.
بیش از 90 درصد مردم غزه در معرض ناامنی غذایی شدید قرار دارند
از طرف دیگر، برنامه جهانی غذا اعلام کرد که تا ماه نوامبر بیش از 90 درصد جمعیت نوار غزه، با ناامنی شدید غذایی مواجه خواهند شد.
این سازمان در گزارشی که روز سهشنبه منتشر شد، اعلام کرد: ما به شدت نگران اقداماتی هستیم که اسرائیل علیه آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) انجام میدهد. این آژانس یک منبع حیاتی برای ارائه کمکهای انسانی به مردم فلسطین به ویژه در غزه به شمار میرود.
در این گزارش آمده است: سیستم غذایی در غزه به دلیل تخریب کارخانهها و زمینهای کشاورزی، تا حد بسیار زیادی از بین رفته و فروشگاهها و بازارها هم تقریباً خالی شدهاند. در صورت عدم اتخاذ تدابیر فوری و با نزدیک شدن به فصل زمستان، یک قحطی بزرگ در سراسر غزه اتفاق خواهد افتاد.
سازمان برنامه جهانی غذا تاکید کرد که ما اکنون به اندازه چهار ماه برای یک میلیون نفر در غزه، غذا تهیه کردهایم اما ابتدا باید گذرگاههای مرزی باز شود تا بتوانیم این اقلام را به دست مردم برسانیم.
∎