شناسهٔ خبر: 69427877 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

در راستای برگزاری دومین کنگره ملی شهدای فارس؛

از ۳۰ سردیس شهدا و پوستر اصلی کنگره ملی شهدای فارس رونمایی شد +عکس

آیین رونمایی از ۳۰ سردیس شهدا و پوستر اصلی کنگره ملی پانزده هزار شهید استان فارس و تولیدات هنری در شیراز برگزار شد.

صاحب‌خبر -

از ۳۰ سردیس شهدا و پوستر اصلی کنگره ملی شهدای فارس رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، در آستانه برگزاری دومین کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس، طی مراسمی از ۳۰ سردیس شهدا در شیراز رونمایی شد.

سردار هاشم جمالی جانشین فرماندهی سپاه فجر فارس در این مراسم که در راستای دومین کنگره ملی ۱۵ هزار شهید استان فارس با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در سالن امام علی(ع) برگزار شد، بیان کرد: در آستانه دومین کنگره ملی شهدای استان فارس و بزرگترین رویداد فرهنگی، هنری فارس قرار داریم؛ مدتی است فضای استان سرشار از عطر شهدا شده است.

سردار جمالی با بیان اینکه امروز جامعه بیش از هر زمانی نیاز به ترویج تفکر ایثار و شهادت دارد، اظهار کرد: با اتفاقاتی که در محور مقاومت شکل می‌گیرد ترویج این تفکر و فرهنگ بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه ۷ هزار و ۴۰۰ کنگره در راستای دومین کنگره ملی ۱۵ هزار شهید استان فارس با موضوعات متنوع با محوریت هنر برگزار شده است، تصریح کرد: سردیس شهیدان تا دهم آبان ماه در نمایشگاه روایت اقتدار قرار دارد و پس از آن در قسمت‌های مختلف شهر شیراز نصب خواهد شد. 

جانشین فرماندهی سپاه فجر استان فارس تصریح کرد: دهم آبان‌ماه گنگره ملی ۱۵ هزار شهید استان فارس برگزار خواهد شد که یک حرکت جدید در راستای یک انقلاب جدید برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و قطعاً ۱۰ آبان‌ماه پایان کار نخواهد بود.

هزینه کردن برای شهدا هزینه برای حفظ موقعیت جمهوری اسلامی است

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های اسلامی استان فارس نیز در این مراسم بیان کرد: اگر چه ۱۵ هزار شهید استان فارس شاخص هستند اما شهیدانی که سردیس آنان ساخته شد و تصاویر شهدایی که در ورودی شهر نصب شده است، فرماندهان شهیدی هستند که خود شهیدان آنان را شاخص می‌دانستند. 

سردار سعید کوشکی جهرمی با بیان اینکه فرماندهان شهید نیروهای ارتش، سپاه، جهاد و نیروی انتظامی شناسایی شدند، افزود: حدود ۵۰۰ فرمانده گردان شهید در سپاه شناسایی شده است.

وی با اشاره به اینکه ۵ هزار و ۵۰۰ رزمنده نیروی انتظامی در دفاع مقدس از استان فارس داشتیم، گفت: ۷ هزار و ۵۰۰ رویداد فرهنگی مردمی محور با محوریت مردم در تمام نقاط فارس شکل گرفت و برای اولین بار بسیاری از گردان‌ها یادواره تخصصی برگزار کردند. 

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های اسلامی فارس اظهار کرد: برای تقابل با جنگ نرم دشمن راهی جز ترویج سبک زندگی شهدا نداریم. یادواره شهدا در خیابان‌ها و کوچه‌ها برای تذکر به زنده‌ها نصب می‌شود، چون این یادواره‌ها مولد قدرت هستند. 

از ۳۰ سردیس شهدا و پوستر اصلی کنگره ملی شهدای فارس رونمایی شد

کوشکی جهرمی با بیان اینکه جوانان و نوجوانان و پیشکسوتان پای کار یادواره‌های شهدا هستند، گفت: در واقع هزینه کردن برای شهیدان، هزینه برای حفظ موقعیت فاخر جمهوری اسلامی است.

وی تصریح کرد: گالری یک هزار متری ویژه شهدا در دستور کار قرار دارد و این سردیس شهدا در این گالری نیز رونمایی خواهد شد.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شیراز نیز در این مراسم بیان کرد: سالیان سال ساخت تابلو سردیس شهدا به یک آرزو تبدیل شده بود که با نیت خیر شهدا که صادقانه و خالصانه جان دادند، این سردیس‌ها آماده رونمایی شده است.

حمید کشتکار با بیان اینکه امروز شاهد این هستیم که روز به روز تصویر و تمثال شهدا در سطح شهر شیراز نصب می‌شود، گفت: حدود ۵ هزار متر مربع نقاشی دیواری در ۱۸ نقطه شهر شیراز داشتیم که این نقاشی‌ها حدود ۳ میلیارد تومان هزینه داشته است.

وی با اشاره به اینکه کارگروه پیگیری و طراحی تصاویر تشکیل شده است، بیان کرد: تاکنون حدود یک‌هزار و ۸۰۰ تمثال شهدا بر روی تابلوی فلزی، با چاپ روی فلز با ماندگاری بالا در قالب تابلوهای تک شهیدی، تابلوهای ۴ شهیدی و تابلوهای تجمیعی و تابلوهای بزرگ مقیاس شهدای شاخص در شهر شیراز نصب شده است که اخیراً ۱۸ تابلوی بزرگ مقیاس آماده نصب است که از این تعداد ۴ تابلو در بلوار امام رضا(ع) بعد از شهرک زیباشهر و ۱۲ عدد تابلو در بلوار خلیج فارس نصب شده است.

کشتکار اظهار کرد: حدود ۳۶ سردیس شهدا ساخته شده است که از ۲۴ سردیس رونمایی و ۱۲ سردیس در نقاط مختلف شهر نصب شده است، این سردیس‌ها ۷ میلیارد تومان هزینه داشته است.

از ۳۰ سردیس شهدا و پوستر اصلی کنگره ملی شهدای فارس رونمایی شد

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شیراز با بیان اینکه برنامه‌ریزی شده است که ۳ هزار تمثال شهدا در شهر نصب شود، تصریح کرد: در منطقه شهرک‌گلستان در محل برگزاری کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس بالغ بر ۵۰ تابلوی ۴ شهیدی نصب شده است که تا آخر هفته مجموعاً ۷۰ تابلو نصب می‌شود.

کشتکار در ادامه سخنان خود در خصوص «سامانه شاهد» بیان کرد: کلیه تصاویر و تمثال شهدا که در سطح شهر نصب می‌شود به روی این سامانه قرار می‌گیرد؛ ابعاد، مکان، مختصات جغرافیایی تابلو، زندگینامه و تمام مشخصات هر شهید در این سامانه قرار دارد. سامانه شاهد، سامانه ماندگاری است و روزبه‌روز بر کیفیت و قابلیت این سامانه افزوده خواهد شد.

از ۳۰ سردیس شهدا و پوستر اصلی کنگره ملی شهدای فارس رونمایی شد

 

از ۳۰ سردیس شهدا و پوستر اصلی کنگره ملی شهدای فارس رونمایی شد

 

از ۳۰ سردیس شهدا و پوستر اصلی کنگره ملی شهدای فارس رونمایی شد

عکاس افتخاری بسیج: ساسان یگانه

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

برچسب‌ها: