شناسهٔ خبر: 69375706 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی | لینک خبر

اندونزی برای عضویت در پارلمان قرآنی جهان اسلام اعلام آمادگی کرد

مدیرکل ارشاد جامعه اسلامی وزارت دین اندونزی، ضمن بررسی ظرفیت‌های افزایش تعاملات قرآنی با جمهوری اسلامی ایران، بر تقویت ارتباطات قرآنی دو کشور تاکید شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، قمرالدین امین که با حجت‌الاسلام سید مصطفی حسینی نیشابوری رئیس مرکز بین‌المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی دیدار کرد، با اظهار خرسندی از طرح جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تشکیل پارلمان قرآنی جهان اسلام، آن را امری هوشمندانه و ضروری دانست.

حسینی نیشابوری نیز اظهار داشت: امروزه بشر بیش از پیش برای شنیدن آوای دلنشین صلح، عدالت و آزادگی مستعد است و با آمادگی و احساس دلدادگی در محافل نورانی تلاوت قرآن حضور می‌یابد تا ندای یک‌رنگی قرآن را بشنود.

وی اذعان کرد: گسترش هر چه بیشتر ارتباطات قرآنی از طرف جمهوری اسلامی ایران با سایر ملل و دول، پیام وحدت‌آفرینی و همبستگی جهانی است که زیر سایه اندیشه قرآنی قابلیت تحقق می‌یابد.

حسینی نیشابوری افزود: دیپلماسى وحدت‌بخش قرآن‌کریم به معناى تنظیم روابط درون جامعه اسلامى، از گروه‌ها، مذاهب و فرق اسلامى و نیز روابط جامعه اسلامى با جوامع غیراسلامى بر مبناى نظریة «امت واحده اسلامى» است.

وی خاطرنشان کرد: به همین سبب، پایه و مبناى اصلى دیپلماسى وحدت‌بخش قرآنی، تئورى امت واحده اسلامى و احکام و آثار و لوازم مترتب بر آن در عرصه روابط خارجى است. از این رو، شناختن و شناساندن قرآن‌کریم به جهانیان اهمیت می‌یابد تا از رهیافت آموزه‌های قرآن مسیر مقاومت در برابر ظلم فراگیر گشته و همگان نسبت به نسل کشی و ستم احساس مسئولیت کنند.

نظر شما