کبری رفیعی در تشریح آخرین وضعیت آب و هوای کشور گفت: با تداوم جریان های شمالی بر روی نوار شمالی کشور و سواحل دریای خزر، طی روزهای یکشنبه و دوشنبه در سواحل دریای خزر آسمانی ابری همراه با بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد پیش بینی می شود.
کارشناس سازمان هواشناسی در گفتگو با فارس ادامه داد: طی همین مدت در بعد از ظهر و اوایل شب در شمال شرق، ارتفاعات البرز و ارتفاعات زاگرس مرکزی افزایش ابر، رگبار، رعد و برق و وزش باد رخ خواهد داد.
وی افزود: در سه روز آینده در برخی نواحی شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد که در منطقه زابل گاهی با طوفان و گرد و خاک همراه خواهد بود. همچنین طی روزهای یکشنبه و دوشنبه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب وزش باد و گرد و خاک در استان های قم، مرکزی، اصفهان، جنوب سمنان، جنوب تهران و البرز دور از انتظار نیست.
رفیعی در ادامه تصریح کرد: آسمان تهران امروز کمی ابری است که در بعد از ظهر در شهرهای جنوبی این استان باد و گرد و خاک و در ارتفاعات بارش پراکنده باران گاهی با رعد و برق رخ خواهد داد.
وی افزود: اردبیل با دمای 9 درجه سانتیگراد و اهواز با دمای 49 درجه سانتیگراد به ترتیب خنک ترین و گرم ترین مراکز استان های کشور هستند.