شناسهٔ خبر: 69189952 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: بازتاب | لینک خبر

با این ماده غذایی حافظه خود را تقویت کنید

صاحب‌خبر -

خواص لوبیای سفید:

تقویت حافظه به علت سرشار بودن از فسفر

جلوگیری از کم‌خونی به خاطر آهن زیاد

سرشار از منیزیم است

تنظیم کننده سطح پتاسیم و کلسیم است

افزایش سرعت سوخت و ساز بدن

از ابتلا به دیابت جلوگیری می‌کند

مواد مغذی: از نظر ارزش تغذیه‌ای، لوبیای سفید سرشار از پروتئین و فیبر است و مقادیر قابل توجهی کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سلنیوم و فولات دارد. این لوبیا همچنین منبع خوبی از کولین است. جالب است بدانید که دسترسی زیستی آهن (نسبت ماده مغذی که هضم و جذب می‌شود) در لوبیای سفید بیشتر از سایر انواع لوبیا است.

فواید برجسته برای سلامتی: مشابه لوبیای سیاه، مصرف لوبیای سفید برای سلامت روده مفید است، هم میکروب‌های مفید روده را بهبود می‌بخشد و هم به تقویت دیواره روده کمک می‌کند.

چگونه بیشتر از آن در رژیم غذایی خود استفاده کنید: لوبیای سفید را می‌توان در غذاهای مختلف مانند سوپ‌ها، چیلی‌ها، سالادها و دیپ‌ها استفاده کرد. همچنین می‌توان آن‌ها را پوره کرده و در اسموتی‌ها یا سس‌ها به کار برد.

برچسب‌ها: