به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، اکبر خدری افزود: از این میزان آب ۱۴۸ میلیون و ۲۲ هزار متر مکعب برای تامین آب آشامیدنی رها سازی شده است.
وی بیان کرد: از ابتدای مهر سال گذشته تاکنون ۷۸ میلیون و ۵۲ هزار متر مکعب آب کشاورزی، ۱۰۰میلیون و ۳۱هزار متر مکعب برای سایر (زیست محیطی) و ۱۰ میلیون و ۴۳ هزار متر مکعب آب در بخش صنعت رهاسازی شد.
خدری با بیان اینکه نرمال تراز مخزن بتنی این سد از سطح دریا ۶۲۵ متر است، گفت: هم اکنون تراز این سد بیش از ۶۲۰ متر است.
وی گنجایش مخزن سد کوثر را ۵۴۷ میلیون متر مکعب اعلام کرد و افزود: آب سد کوثر از رودخانه خیرآباد تأمین میشود که این رودخانه از رودهای شاه بهرام و دهدشت به وجود میآید.
خدری با بیان اینکه بیش از ۸۷ درصد از ظرفیت این سد هم اکنون تکمیل است، ابراز کرد: در حال حاضر حجم آب موجود در مخزن سد کوثر ۴۸۰ میلیون و ۶۸ هزار متر مکعب است.
مدیر اداره بهره برداری و نگهداری سد کوثر گچساران با بیان اینکه دبی ورودی آب سد کوثر هم اکنون هفت و ۲۶ صدم متر مکعب بر ثانیه است، افزود: در سال آبی گذشته (از مهر ماه سال گذشته تا مهر ماه سالجاری) بیش از ۲۶ میلیون متر مکعب آب از سو کوثر تبخیر شد.
خدری بیان کرد: هم اکنون دبی خروجی سد کوثر روزانه بیش از ۱۶ متر مکعب بر ثانیه است.
سد کوثر آب آشامیدنی ۲۰ شهر و ۲ هزار روستا با ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت را در استانهای جنوبی کشور شامل کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، خوزستان، هرمزگان و فارس تأمین میکند.