جوان آنلاین: دادههای رسمی وزارت بهداشت رژیمصهیونیستی نشان میدهد، آمار مجروحان وعدهصادق ۲ با آنچه وزارت جنگ این رژیم ادعا میکند، تفاوت بسیاری دارد.
به گزارش فارس، آمارهای رسمی پایگاه داده وزارت بهداشت اسرائیل نشان میدهد، بیمارستانهای این رژیم در روز یکم اکتبر ۲۰۲۴، یعنی روز حمله موشکی ایران به اسرائیل، در کنار دو عملیات مقاومت فلسطینی در تلآویو بالاترین تعداد پذیرش و بستری مجروحان را از اواسط اکتبر ۲۰۲۳ داشتهاند.
این دادهها در حالی منتشر میشود که ارتش رژیمصهیونیستی سانسور شدیدی روی انتشار اخبار مربوط به تلفات و خسارات حمله یکم اکتبر ایران علیه این رژیم اعمال میکند.
در روز یکم اکتبر ۲۰۲۴، ایران با ۲۰۰ موشک به اهدافی در اسرائیل حمله و اعلام کرد، این حمله در پاسخ به ترور «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس در ژوئیه ۲۰۲۴ در تهران و ترور «سیدحسن نصرالله»، دبیرکل حزبالله لبنان و «عباس نیلفروشان» فرمانده ارشد سپاه پاسداران در ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴ در ضاحیه بیروت صورت میگیرد.
انتقال ۲۱۴ زخمی به بیمارستان در روز حمله
پایگاه داده وزارت بهداشت رژیمصهیونیستی نشان میدهد، در روز یکم اکتبر ۲۰۲۴ بیمارستانهای این رژیم ۲۱۴ مجروح را بستری کردهاند. این افزایش چشمگیر تعداد مجروحان از اواسط اکتبر ۲۰۲۳ در داخل رژیم بیسابقه بوده است. پذیرش مجروحان از ابتدای جنگ اسرائیل علیه نوار غزه در ۲۶ بیمارستان و مرکز پزشکی صورت میگیرد که در شمال، جنوب و مرکز سرزمینهای اشغالی پراکنده شدهاند.
از روز ۱۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۲۴ میانگین روزانه بستری مجروحان در بیمارستانهای رژیمصهیونیستی ۴۲ مورد گزارش شده است، در حالی که این تعداد در یکم اکتبر همزمان با حمله موشکی ایران و انجام دو عملیات شلیک آتش در تلآویو افزایش چند برابری را نشان میدهد.
میانگین پذیرش مجروحان در بیمارستانها طی روز یکم اکتبر ۲۰۲۳ بالاترین میانگین از تاریخ ۱۶ اکتبر ۲۰۲۳ بود که طی آن بیمارستانهای رژیمصهیونیستی پذیرای ۲۲۷ مجروح بودند.
قبل از آن بیشترین میزان پذیرش مجروحان در بیمارستانهای رژیمصهیونیستی متعلق به سه روز اول عملیات طوفانالاقصی و به شرح زیر بوده است:
- ۷ اکتبر ۲۰۲۳ پذیرش ۱۴۵۶ زخمی
- ۸ اکتبر ۲۰۲۳ پذیرش ۴۷۵ زخمی
- ۹ اکتبر ۲۰۲۳ پذیرش ۳۰۶ زخمی
این افزایش چشمگیر تعداد مجروحان بستریشده در بیمارستانها در تاریخ یکم اکتبر ۲۰۲۴، اظهارات ارتش اسرائیل در اینباره که حمله موشکی ایران «هیچ آسیبی به همراه نداشته» را زیر سؤال میبرد. سازمان «ستاره سرخ داوود» رژیمصهیونیستی اعلام کرده بود در اثر ترکش موشکهای ایران تنها دو نفر زخمی شدهاند.
در میان معدود اظهاراتی که درباره خسارات ناشی از حمله ایران انجام شد، اظهارات «امیر کوخاوی» شهردار «هود هاشارون» در شمال تلآویو بود که از آسیبدیدن «حدود ۱۰۰ خانه در این شهرک به واسطه موشکهای بالستیک ایران» پرده برداشت، اما مدعی شد این آسیبها «تلفات جانی به همراه نداشته است.»
در همان روزی که ایران حمله موشکی خود را به اسرائیل آغاز کرد، تلآویو شاهد عملیات دو فلسطینی از شهر الخلیل بود که به کشته شدن هفت اسرائیلی و زخمی شدن ۱۶ نفر دیگر منجر شد.
در روز یکم اکتبر ۲۰۲۴ همچنین شاهد به صدا درآمدن بیشترین آژیرهای خطر در سرزمینهای اشغالی از زمان ۷ اکتبر ۲۰۲۳ بود. در این روز ۲ هزارد ۱۲۰ بار آژیرهای خطر در سراسر سرزمینهای اشغالی به صدا درآمد که هزارو ۸۶۹ مورد آن اخطار ناشی از موشکهای ایرانی و ۲۵۱ مورد آن اخطار ناشی از موشکهای حزبالله بوده است. از زمان آغاز جنگ غزه در ۷اکتبر ۲۰۲۳، وزارت بهداشت رژیمصهیونیستی پایگاه دادهای ایجاد کرده که در آن تعداد مجروحان ناشی از جنگ را فهرست میکند. دادههای وزارت بهداشت رژیمصهیونیستی به وضوح بین تلفات غیرنظامی و نظامی تمایز قائل نمیشود، اما تعداد تلفات ثبتشده در دورههای زمانی خاص جنگ، مانند روزهایی که مناطق اسرائیلی در معرض بمباران شدید قرار دارند، شاخصهای مهمی درباره تلفات این رژیم ارائه میدهد.
افزایش تعداد مجروحان از زمان آغاز تهاجم به لبنان
دادههای وزارت بهداشت رژیمصهیونیستی همچنین نشان میدهد تعداد مجروحان بستریشده در بیمارستانها از ابتدای اکتبر ۲۰۲۴ مصادف با آغاز تهاجم زمینی این رژیم به جنوب لبنان افزایش یافته است.
بین یکم تا هشتم اکتبر ۲۰۲۴، ۹۳۹ مجروح در بیمارستانهای رژیمصهیونیستی بستری شدند که این رقم بالاتر از میانگین روزانهای است که بیمارستانهای این رژیم قبل از شروع تهاجم زمینی به جنوب لبنان و افزایش حملات راکتی حزبالله به شهرها و شهرکهای صهیونیستی پذیرش میکردند.
از زمان آغاز تهاجم رژیمصهیونیستی به جنوب لبنان، این رژیم به کشتهشدن ۱۰ نظامی خود و مجروحشدن دهها نظامی دیگر در نتیجه درگیریهای مرزی با حزبالله اذعان کرد. ارتش رژیمصهیونیستی اعلام کرده بود از سه محور یارون، مارون الرأس و العدیسه حمله زمینی به جنوب لبنان را انجام خواهد داد.
در بحبوحه تشدید تنشها در جبهههای غزه و جنوب لبنان، ارتش رژیمصهیونیستی سانسور شدیدی را درباره انتشار اخبار جبههها و جزئیات عملیاتها، به ویژه درباره خسارات جانی و مادی اعمال میکند.
این سانسورها به حدی است که از انتشار هرگونه عکس و کلیپ و ارائه هرگونه اطلاعات به رسانهها جلوگیری میکند و اخبار مربوط به جنگ تنها از طریق رسانههایی منتشر میشود که تحت نظارت دقیق هستند.
آمار واقعی مجروحان ارتش رژیمصهیونیستی و مجروحان غیرنظامی این رژیم یکی از محرمانهترین ابعاد جنگ غزه به شمار میرود، زیرا رژیمصهیونیستی درباره تلفات ارتش خود در این جنگ بیش از هر جنگ دیگری سانسور اعمال میکند، به همین دلیل هیچ آمار دقیقی از خسارات جانی و مادی این رژیم تاکنون منتشر نشده است، با این حال در مواردی، برخی رسانههای عبری مانند دو روزنامه «هاآرتص» و «یدیعوت آحارونوت» هرازگاهی گزارشهای آماری درباره خسارات ناشی از جنگ منتشر میکنند که با آنچه دستگاه نظامی رژیمصهیونیستی اعلام کرده است، تفاوت بسیار دارد.