به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمدرضا حسیننژاد امروز _ یکشنبه بیست و دوم مهر_ در آئین واگذاری ۵۷ دستگاه خودرو حمل زباله به دهیاریهای استان اظهار کرد: امروز با پیگیریهای انجام شده ۵۷ دستگاه ماشین حمل زباله اختصاص یافته برای خدماترسانی بهتر برای روستاهای سطح استان تحویل میشود.
وی افزود: تأمین سایر تجهیزات مورد نیاز روستاها نیز پیگیری شود تا پیشرفت و توسعه روستاها با سرعت بیشتر تداوم پیدا کند.
استاندار خراسان شمالی با اشاره به اینکه سند توسعه برای روستاهای استان تهیه شده است، خاطرنشان کرد: در این سند روی نقاط قوت، فرصتها، تهدیدها و قابلیتهای روستاها کار شده و نهایتاً یک نقشه راه اقتصادی برای توسعه روستاها ارائه شده است و ارزشهای فراوان اقتصادی روستا باید فعال شود.
حسیننژاد عنوان کرد: اسناد آماده شده برای هریک از دهستانها و روستاها باید سریعتر اجرایی شود و برای دهستانهایی که هنوز سند توسعه آنها تکمیل نشده است با پیگیری فرمانداران و معاونت عمرانی سریعتر تکمیل شود تا بتوانیم یک اقدام هدفمند برای توسعه روستاها داشته باشیم.
وی استفاده بهینه از تمام ظرفیتها و امکانات روستاها را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد: باید بتوان بالاترین بهرهوری را از امکانات موجود در جهت بهتر شدن وضعیت روستاها داشت.
صادق رمضانزاده، مدیرکل امور روستایی و شوراهای خراسان شمالی نیز در این مراسم تصریح کرد: بالغ بر ۵۵ میلیارد تومان اعتبار برای تخصیص این خودروها هزینه شد که با پیگیری انجام شده، ۱۰ درصد از اعتبار این دستگاهها از محل اعتبارات استانی و ۹۰ درصد از محل منابع ملی تأمین شده است.
وی اضافه کرد: علاوه بر این ۵۷ دستگاه حمل زباله اختصاص یافته ،۲۲۱ خودروی فعال حمل زباله شامل ۸۴ نیسان، ۳۵ نیسان کمپرسی، ۱۰ نیسان باری، ۴۹ تراکتور و ۲۱ بیل بکهو و ۱۶ کامیون سبک و سنگین نیز در سطح روستاهای استان فعال هستند.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای خراسان شمالی با بیان اینکه در حال حاضر مشکلات حمل زباله ۱۸۰ روستای استان رفع شده است، گفت: به منظور کمک به نظارت بر عملکرد ماشین آلات و خودروهای حمل زباله تاکنون ۷۸ دستگاه ماشین آلات فعال حوزه دهیاریها به سامانه جی پی اس تجهیز شده است و تا چند ماه آینده تمام خودروهای فعال سطح استان مجهز به این سامانه میشوند.
رمضانزاده اختصاص بیش از ۳۵۰ میلیارد تومان کمکهای دولتی برای دهیاری را مورد توجه قرار داد و ایجاد دهیاری خودکفا را یکی از اقدامات مؤثر در راستای توسعه طرحهای درآمدزا در سطح روستاها عنوان کرد.