به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین رضا نوری روز چهارشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی اظهارکرد: ۳۲ دستگاه اجرایی برای شرکت در این شورا مکلف هستند و برای آسیب شناسی این حوزه کمیته ای تشکیل شده است.
وی در خصوص عدم شرکت برخی از دستگاه های اجرایی برای حضور در جلسات شورای فرهنگ عمومی افزود: اعضا باید خود حضور داشته باشند و جایگزین آنان مهمان محسوب می شود.
امام جمعه بجنورد ادامه داد: میانگین برگزاری جلسات این شورا در استان ۶۶ درصد و کشور ۳۹ درصد است و این خود بیانگر ترتیب و هماهنگی مناسب در برگزاری جلسات است.
وی ادامه داد: بحث مدیریتی، مالی، ساختاری، برنامه ای، ضمانتی از جمله مشکلات اصلی در شورای فرهنگ عمومی است برای نتیجه گیری مناسب باید جلسات این شورا با قوت برگزار شود.
نبود آشنایی شهرستانهای با شورای فرهنگ عمومی
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی نیز در ادامه این جلسه گفت: برگزاری جلسات شورای فرهنگ عمومی در شهرستان های استان زیر ۵۰ درصد است و برخی هم اصلا با جلسات این شورا آشنایی ندارد.
تقی صادقی ادامه داد: هشت دستگاه استان در جلسات این شورا حضوری فعال دارند و مشارکت خوبی در اجرای مصوبات داشتند، ۸۲ مصوبه با برگزاری ۴۰۰ جلسه در سه سال اخیر برگزار و بخش عمده آن ناقص و اجرا نشده است.
وی ضمن ابراز گلایه از کم کاری و عدم حضور برخی دستگاه ها در جلسات شورا افزود: هر دستگاه باید یک رابط شورای فرهنگ عمومی معرفی و تاکنون فقط هفت دستگاه رابط معرفی کردند.
لزوم شناسایی آسیب های استان
معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان شمالی گفت: لازم است رغبتی در کار شورای فرهنگ عمومی صورت گیرد و هر کاری خارج از منابع باشد آن طور که می خواهیم پیش نمی رود.
حسن ناهیدی اظهارکرد: باید مصوبات براساس میزان منابع تعریف شود، کمیته ای بحث منابع را با تسریع انجام دهد و کارگروه ای برای آن تعیین وضعیت کند.
وی افزود: نیاز است آسیب های این حوزه شناسایی و بومی سازی شود و اولویت ها در آن دیده شود.
خراسان شمالی یک میلیون نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آن در روستاها سکونت دارند.