شناسهٔ خبر: 69059695 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیرکل صمت قم:

۱۴ واحد تولیدی راکد در قم احیا شد

قم - ایرنا - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: از ابتدای سال‌جاری تا پایان شهریورماه، ۱۴ واحد تولیدی راکد با سرمایه‌گذاری یک‌هزار و ۶۵۹ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای ۲۰۷ نفر در این استان احیا شد.

صاحب‌خبر -

اکبر ابدالی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در این خصوص تاکید کرد: از مهمترین اولویت‌های اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت قم، تکمیل واحدهای تولیدی راکد استان است و این کار با همکاری بهره‌برداران به سرعت انجام می‌شود.

وی افزود: در جلسه‌های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان که به صورت مستمر برگزار می‌شود نیز موضوع کمک به بهره‌برداران واحدهای راکد برای فعالسازی مجدد آن‌ها در اولویت قرار دارد و این نشان دهنده اهمیت موضوع در راستای توسعه اشتغال و تولید در قم است.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین مسائل برای حمایت از بهره‌برداران واحدهای تولیدی راکد و کمک به راه‌اندازی مجدد این واحدها، تامین سرمایه درگردش مورد نیاز از طریق پرداخت تسهیلات بانکی است که این موضوع به همکاری هرچه بیشتر بانک‌های استان نیاز دارد.

گفتنی است حجم قابل توجه جوازهای تاسیس و پروانه‌های بهره‌برداری صادر شده در صنعت قم نشان دهنده رغبت بالای سرمایه‌گذاران برای انجام فعالیت‌های اقتصادی در این بخش است و از همین منظر باید تاکید کرد که حوزه فعالیت‌های تولیدی در استان طی سال‌های اخیر روند رو به رشدی را طی می‌کند.

بخش صنعت در قم یکی از نمونه‌های موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریبا تمام واحدهای تولیدی استان به صورت غیر دولتی و توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.

امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی،‌ در زمینه تعمیق بخشی به فعالیت‌های صنعتی و توسعه کیفی فعالیت‌ها نیز اقدام‌های گسترده‌ ای را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهره‌وری و تولید محصولات مورد نیاز کشور از طریق بسیج ظرفیت‌های داخلی می‌باشد.

شهرک‌های صنعتی استان قم به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه درنزدیکی بازارهای بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب‌ و کارهای تولیدی مواجه‌ شده‌است.

در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.