شناسهٔ خبر: 69048229 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

برگزاری جشنواره طعم امید۳ در کرمانشاه

جشنواره خوراک طعم امید۳ - ویژه معلولین- در کرمانشاه برگزار شد.

صاحب‌خبر -

بهزاد شهبازی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه، امروز(۱۶ مهر) در حاشیه برگزاری این جشنواره در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، بااشاره به همکاری میراث فرهنگی و بهزیستی کرمانشاه در برگزاری این جشنواره، اظهارکرد: جشنواره امید۳ جشنواره‌ای کشوری است که در حال حاضر در سطح استانی و سپس در سطح منطقه‌ای برگزار خواهد شد و نفرات برتر به بخش کشوری راه پیدا خواهند کرد. 

وی افزود: در جشنواره استانی آن که امروز(دوشنبه) در رستوران دایه کرمانشاه در حال برگزاری است، حدود ۲۰ نفر از معلولین استان شامل مبتلایان به سندروم داون، معلولین جسمی حرکتی شدید و افراد نابینا حضور دارند. 

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: سه نفر برتر هر گروه از معلولین شرکت کننده در این جشنواره، به جشنواره منطقه‌ای آن که به میزبانی کرمانشاه خواهد بود، راه پیدا خواهند کرد. 

وی در ادامه گفت: علیرغم اینکه معلولین ما از نظر جسمی در تنگنا قرار دارند، اما سرشار از ذوق و هنر و انرژی هستند و در حوزه‌های مختلفی فعالیت می‌کنند. 

شهبازی خاطرنشان کرد: برگزاری چنین جشنواره‌ای علاوه بر اینکه می‌تواند از نظر گردشگری خوراک به معرفی بهتر استان بپردازد، از طرفی به افزایش روحیه، اجتماعی شدن بیشتر، افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس مددجویان کمک کند. 

در این جشنواره یک روزه، حاضرین به پخت غذاهای بومی محلی کرمانشاه همچون خورشت خلال، سیب پلو و ترخینه پرداخته و در پایان با نظر هیات داوران، نفرات برتر به این شرح مشخص شدند.

گروه معلولین جسمی حرکتی شدید: 

ایراندخت فیض سرشار 

پروانه امیری 

سمیرا نظری چناری 

گروه معلولین نابینا: 

مریم مرادی 

نازنین فرهنگیان 

الهام خوش چهره 

 گروه مبتلایان به سندروم داون: 

مرتضی محبوبی 

مریم رجایی پور 

انتهای پیام