شناسهٔ خبر: 69010404 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدسنا | لینک خبر

حمله حزب‌الله با موشک «فادی۱» به پایگاه «رامات دیوید» صهیونیست‌ها

حزب‌الله لبنان با موشک فادی ۱ به پایگاه رامات دیوید رژیم صهیونیستی حمله کرد.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از المنار، حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌هایی از حملات بامدادی و صبحگاهی به مواضع نظامی رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

 

در بیانیه‌های حزب الله آمده است: مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت ۰۱:۵۰ بامداد به وقت محلی با تلاش دوباره نظامیان اشغالگر برای حمله و نفوذ به شهرک «العدیسه» پس از حمله ناکام شبانگاهی به اطراف این شهرک، مقابله کردند.

 

رزمندگان مقاومت ساعت ۰۲:۱۵ بامداد امروز تجمع نظامیان صهیونیست را در دو شهرک صهیونیست‌نشین «کفریووال» و «کفرگلعادی» هدف حمله موشکی قرار دادند.

 

حزب الله ساعت ۰۲:۲۰ جمع نظامیان اشغالگر را در منطقه «خله عبیر» در شهرک «یارون» هدف حمله موشکی قرار داد.

 

رزمندگان مقاومت لبنان ساعت ۰۷:۰۰ صبح تانک مرکاوای اشغالگران را هنگام پیشروی به سمت بلندی‌های اطراف شهرک «مارون» با موشک هدایت شونده و مستقیما هدف قرار داده و سرنشینان آن را زخمی کردند و یا به هلاکت رساندند.

 

حزب الله ساعت ۱۰:۳۰ هم پایگاه «رامات دیوید» ارتش رژیم صهیونیستی را با موشک «فادی ۱» هدف قرار داد.

 

مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد از ابتدای آغاز نبرد زمینی در مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی، شش تانک مرکاوای رژیم صهیونیستی را منهدم کرده است.

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26