شناسهٔ خبر: 69001384 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

شرایط جوی در بیشتر نقاط کشور آرام می‌شود

کارشناس سازمان هواشناسی از آرام شدن شرایط جوی در بیشتر نقاط کشور از روز دوشنبه ۱۶ مهرماه خبر داد.

صاحب‌خبر -
به گزارش جهان نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، کبری رفیعی کارشناس هواشناسی گفت: امروز جمعه ۱۳ مهرماه از ساعات اولیه صبح بارش‌ها در مناطقی از استان‌های گیلان، مازندران و گلستان آغاز شده است. بارندگی در این مناطق تا پایان روز ادامه خواهد داشت و گاهی همراه با وزش باد شدید موقتی خواهد بود.

وی افزود: همچنین امروز در ارتفاعات البرز مرکزی، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی نیز شاهد رگبار و رعدوبرق خواهیم بود.

رفیعی در ادامه تصریح کرد: روز شنبه نیز در گیلان، مازندران و غرب گلستان بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

همچنین مناطقی از خراسان رضوی، خراسان جنوبی، تهران و شمال استان‌های البرز، قم و اصفهان و شرق سمنان نیز رگبار پراکنده همراه با وزش باد نسبتا شدید رخ خواهد داد.

رفیعی ادامه داد: این بارش‌ها در روز یکشنبه به جنوب خراسان رضوی، خراسان جنوبی و نیمه شرقی استان یزد محدود خواهد شد.

کارشناس هواشناسی توضیح داد: در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه نیز جو در بیشتر مناطق کشور آرام خواهد بود.

وی در ادامه تصریح کرد: طی امروز و فردا در دامنه‌های جنوبی البرز، شمال شرق و جنوب غرب و روز یکشنبه در شرق کشور وزش باد نسبتا شدید و شدید پیش‌بینی می‌شود.

رفیعی ادامه داد: تهران امروز آسمانی صاف تا کمی ابری خواهد داشت و بیشینه دمای تهران امروز به ۲۸ درجه سانتیگراد می‌رسد.