رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی در این آیین گفت: با دستور ریاست جمهوری فرآیند اجرایی ستاد سرشماری در استان همزمان با سراسر کشور وارد فاز اجرایی شد.
مرتضی بهزادفر گفت : عملیات اجرایی سرشماری کشاورزی در استان نیز از آبان ماه به مدت ۴۵ روز انجام میشود.
بهزادفرگفت : آمارگیران با مراجعه به تمام واحدهای تولیدی حوزه کشاورزی و بهره برداران در این حوزه که ۹۰ درصد بهرهبرداران در سطح روستاهای استان هستند روند سرشماری را انجام خواهند داد.
او بر اهمیت همکاری همه جانبه تمام دستگاههای اجرایی استان در اجرای سرشماری موفق تاکید کرد.
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی با برشمردن اهمیت بسزای بخش کشاورزی در اقتصاد و تاثیر آن بر درآمد سرانه استان، گفت:۳۰ درصد از اشتغال استان در بخش کشاورزی است و سهم قابل توجهی از اقتصاد استان نیز به این بخش اختصاص دارد لذا جمع آوری دادههای با کیفیت جهت برنامه ریزیهای بهتر برای پیشبرد اهداف توسعهای بخش کشاورزی استان با نهایت دقت توسط آمارگیران انجام خواهد شد.
اسماعیل براتی گفت : ۷۸ آمارگیر برای جمع آوری دادهها در طرح سرشماری پیش بینی شده است، برای جذب آمارگیران سامانهای پیش بینی و فراخوان انجام شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی نیز با توجه به اینکه بخش کشاورزی در استان از اهمیت ویژه برخوردار است، گفت: اجرای طرح بزرگ سرشماری کشاورزی تاثیر زیادی در توسعه بخش کشاورزی استان خواهد داشت.
فخر موحدی گفت : اجرای این طرح با اطلاع رسانی و آگاه سازی جهت جمع آوری آمار با کیفیت و دقیق و در نهایت تحلیل درست و بهره برداری مطلوب از این دادهها برای توسعه بخش کشاورزی استان مورد توجه ویژه باشد.
او خودباوری و تلاش مدیران و استفاده از پتانسیلها و ظرفیتهای استان را نقطه عطفی برای برنامه ریزی جهت توسعه در حوزه اقتصادی عنوان کرد و گفت : در بخش کشاورزی استان نیز ظرفیتهای بسیاری وجود دارد و تاکنون اقدامات و تلاشهای شایستهای در حوزه توسعه زیرساختهای اقتصادی انجام شده است.
معاون فنی سرشماری کشاورزی ۱۴۰۳ استان نیز در این آیین، گفت: اطلاع رسانی و آگاه سازی و آماده کردن ذهنی بهره برداران و کشاورزان در جهت جمع آوری اطلاعات و دادههای دقیقتر مهم است و باید بر اهمیت این سرشماری و مشارکت همه در این زمینه تاکید شود.
اسماعیل خجسته در این راستا مباحثی همچون اهمیت احساس مسولیت مامورین در جمع آوری دادههای با کیفیت، آگاه سازی بهره برداران تا بدون هیچ نگرانی اطلاعات درست را در دسترس مامورین آمارگیری قرار دهند و بومی سازی دادهها برای برنامه ریزیها و توسعه بخش کشاورزی استان را مورد توجه قرار داد.
نظر شما