شناسهٔ خبر: 68968511 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

آغاز رزمایش تمرینی-آموزشی مدیریت بحران وزارت نیرو، منطقه شمال کشور در گرگان

مریم شریفی

رزمایش تمرینی آموزشی مدیریت بحران وزارت نیرو در منطقه شمال کشور با حضور مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو و هیات همراه، معاون استاندار، مدیران عامل صنعت آب و برق گلستان و جمعی از مدیران استانی با رمز یا رسول الله در شهرستان گرگان آغاز شد.

صاحب‌خبر -

مهدی مهیائی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان امروز چهارشنبه در آغاز این رزمایش اظهار کرد: انتخاب استان گلستان به عنوان پایلوت این مانور انتخاب هوشمندانه‌ای بود چرا که استان گلستان کانون بلایای طبیعی است و ناترازی انرژی در بخش های آب و برق وجود دارد.

وی بیان کرد: پیک مصرف برق در استان ۱۶۰۰ مگاوات است که میانگین تولید استان ۹۵۰ مگاوات است و در بخش آب نیز جزو ۴ استان دارای تنش هستیم که از اعتبارات تنش آبی استفاده می کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان با اشاره به اینکه در حوزه آب طی این سال های اخیر ۱۳۰ حلقه چاه آب حفر و تجهیز و بهره برداری شد و ۵۵ هزار متر مکعب مخزن نیز به ظرفیت مخازن ذخیره سازی استان اضافه شد، افزود: با استفاده از ظرفیت قرارگاه شهید لولایی در سه سال اخیر ۲۶۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان که جزو نقاط پرخطر بودند در اولویت لایروبی قرار گرفت و لایروبی شد.

سیف الله آقابیگی، مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو در مقر فرماندهی این مانور تمرینی آموزشی، اظهار کرد: این چهلمین مانور تمرینی وزارت نیرو و دومین مانور به میزبانی استان گلستان است و منطق حکم می‌کند چه در مقابله با تهدیدات انسان ساخت و چه بلایای طبیعی باید از همه ظرفیتها استفاده کنیم.

آقابیگی با اشاره به سیل سال ۹۸ استان گلستان گفت: امیدوار هستیم با اجرای این مانورها و استفاده از تجارب سیل و با اتخاذ همه ی تدابیر و استفاده از ظرفیت ها دیگر شاهد چنین خسارت هایی در پی سیل در استان نباشیم.

وی با بیان اینکه هر چقدر که این آمادگی افزایش یابد، مدیریت بحران‌ها در زمان کوتاه تری انجام می شود، افزود: سراسر کشور ما به اقنضای اقلیم در معرض انواع حوادث کوچک و بزرگ‌ قرار دارد که لازمه استمرار و برگشت پذیری خدمات صنعت آب و برق، آمادگی حداکثری در برابر این بلایا است.

لازم به ذکر است، در آغاز این مانور کمیته‌های شش گانه و در پی شروع عملیات، شرحی از اقدامات انجام شده خود را ارائه کردند و تیم های ارزیاب شرکت ها به محل حادثه اعزام تا گزارش اولیه خود را با قید فوریت جهت تصمیم گیری لازم و انجام اقدامات ضروری تهیه و ارسال کنید.

انتهای پیام

نظر شما