به گزارش گروه علمی ایرنا از پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)، چکیده مقالهها در این رویداد باید در یکی از محورهای اصلی علمی فناوری، سیاستی مدیریتی و اجتماعی فرهنگی باشد.
ایرانداک در نظر دارد مقالههای برگزیده رویداد را در یکی از نشریههای علمی پژوهشی پژوهشنامه پردازش و مدیریت اطلاعات، مدیریت اطلاعات و علوم و فنون مدیریت اطلاعات منتشر و در پایگاههای آی.اس.آی و سیولیکا ISC و Civilica و ایرانداک نمایه کند.
پژوهشگران میتوانند چکیده مقالات خود را در محورهای فرعی اعلام شده و با توجه به الگوی چکیده کامل، تهیه و از طریق وبسایت جایزه ملی فناوری اطلاعات به نشانی nita.irandoc.ac.ir از بخش "ارسال و پیگیری مقاله" ارسال کنند.
آخرین مهلت دریافت چکیده ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳ است. نتایج ارزیابی نیز پس از پایان مهلت دریافت چکیده از طریق ایمیل و وبسایت اطلاعرسانی میشود.
به گزارش ایرنا، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) سال ۱۳۴۷ پایهگذاری شد و پیش از نام کنونی، با نام «مرکز مدارک علمی ایران» در سال ۱۳۵۰، «مرکز اطلاعات و مدارک علمی ایران» در سال ۱۳۷۰ و «پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران» در سال ۱۳۸۴ خوانده میشد.
این پژوهشگاه دارای سه پژوهشکده به نامهای فناوری اطلاعات، علوم اطلاعات و جامعه و اطلاعات است. مأموریت بنیادین ایرانداک بر پایه اساسنامه و برنامه راهبردی پژوهش، مدیریت اطلاعات علم و فناوری، آموزش، همکاریهای پژوهشی و اطلاعرسانی و پشتیبانی از سیاستگذاری علم و فناوری است. این پژوهشگاه وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و زیر نظر هیات امنا اداره میشود.
پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، ۲۸ عضو هیات علمی دارد و خدمات مختلفی از جمله همانندجویی رسالهها، پایاننامهها و پیشنهادهها، پرسشنامهساز، پیشینه پژوهش و تحقیقات مفصل در زمینه سیاستگذاری علم و فناوری را ارائه میدهد.
نظر شما