علیرضا ارجمندی گفت: در دولت سیزدهم، شهید آیت الله رئیسی همه استانداران را مکلف کرد در مبادی ورودی شهرها بازارچه صنایع دستی ایجاد کنند که طرح بسیار خوبی بود، در شهر قم نیز باید ۲ بازارچه در مسیر زائران ایجاد و هر غرفه به هنرمندان به مدت یک ماه اجاره داده شود تا محصولات خود را بفروشند و در این صورت، هنرمندان نیازی به حمایت مالی ندارند و میتوانند در زمینه افزایش اشتغال موثر باشند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قم با اشاره به اینکه در حوزه صنایع دستی قم شاهد اشتغال مستقیم هفت هزار و ۱۰۰ نفر هستیم، بیان کرد: ۷۰ رشته صنایع دستی در این استان فعال و تعدادی از صنایع نیز در حال منسوخ شدن است که در صورت موفقیت در برپایی بازارچه عرضه محصولات، میتوانیم آنها را فعال نگهداریم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قم در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: قم زائر پذیر است و گردشگران مذهبی سالانه به صورت میلیونی در این استان بدون تبلیغات حضور پیدا میکنند، گرچه نیاز است تبلیغات لازم از سوی متولیان امر انجام شود.
او افزود: گردشگری، صنعتی است که دستگاههای مختلفی باید در آن ایفای نقش کنند ودستگاه اجرایی همچون وزارت خارجه در این بین نقش مهمی دارد.
ارجمندی گفت: اگر در دنیا کشوری داریم که سالانه ۶۰ میلیون گردشگر میپذیرد پشت سر آن هماهنگیهای بین دستگاهی وجود داشتهاست.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قم بیان کرد: سال گذشته ۳۲ کشور در ایران لغو روادید شدند و شاهد حضور گسترده گردشگرها و تحول در صنعت توریسم بودیم و بخش عمدهای از گردشگران در استان قم حضور یافتند که این کار با حمایت وزارت امور خارجه صورت پذیرفت.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قم تاکید کرد: در این بین بانکها هم نقش دارند و میتوانند با ارائه تسهیلات کم بهره و توجیه پذیر صنایع دستی و گردشگری را حمایت کنند.
نظر شما