به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی دادگستری یزد، "حجت الاسلام حسین طهماسبی" در نشست کمیته راهبردی قضایی انتظامی استان افزود: شکل گیری صفهای طویل خودرو در انتظار بازرسی، از دقت مأمور می کاهد و ضمن ایجاد معطلی و خستگی برای رانندگان، در منظر سایر شهروندان نیز حس مطلوبی را منتقل نمی کند.
وی تسریع کار مردم را بسیار مهم و ضروری دانست و اظهار کرد: هرچه در اموری که مربوط به مردم است تسهیل ایجاد شود آرامش مردم بالا رفته و پرخاشگری مراجعین کمتر می شود.
طهماسبی با بیان اینکه از وظایف دستگاه قضایی نسبت به ضابطین، حمایت تمام قد از آنان در وظایف محوله و مأموریت ها در چارچوب قوانین و مقررات است افزود: متقابلاً، نهایت دقت و انجام صحیح وظایف در مأموریت هایی که نیروی انتظامی تحت عنوان ضابط و در اجرای دستور مقام قضایی بر عهده دارد مورد توقع و انتظار دستگاه قضایی است.
وی بزرگترین آفت انسان را غرق شدن در روزمرگی و عدم میل و نیاز به ارتقاء و پیشرفت برشمرد و اظهار داشت: امور جاری و ساری و فردی و اجتماعی و شغلی را با تأمل و تفکر می توان ارتقاء داد چراکه اگر انسان به شرایط موجود رضایت دهد شروع پس رفت در کار و رسالت ها است.
این مقام قضایی گفت: شاید هرکس و هر مجموعه در نوع کار و شیوه مدیریت خویش دارای نقاط مثبت و پیشرفت هایی باشد اما باید بداند این منتهای امر نیست و همیشه جا برای پیشرفت، ارتقای امور و بهبود کار وجود دارد.
وی بر تدوین برنامه آموزشی مستمر و هدفمند تأکید و اظهار کرد: در مسائل حقوقی که دارای پیچیدگی و حساسیت زیاد است، برنامه ریزی جهت برگزاری کلاس های آموزش به صورت مستمر و هدفمند، الزامی و اجتناب ناپذیر است.
رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: رفع ابهام در اجرای دستورات قضایی با طرح سئوال از مقام قضایی یا قاضی کشیک می تواند در بهبود کیفیت خدمات و ارتقاء امور نقش به سزایی داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: حمایت دستگاه قضایی از مرجع ضابط تا زمانی که بر اساس نص قانون و یا مطابق دستور قضایی اقدام شده باشد حتمی است و اگر زمانی مأموری در موارد خاص دچار ابهام شد و بدون استعلام اقداماتی را انجام داد که به نوعی عدول از وظایف یا تخطی از قانون تلقی شود، از حمایت دستگاه قضایی خارج خواهد شد.
رئیس کل دادگستری استان یزد، در خصوص برخی از حوادث ناگوار جاده ای در استان نیز اظهار داشت: نیروی انتظامی می تواند با ارائه دقیق آمار تصادفات و مشخص نمودن نقاط حادثه خیز، دستگاه قضایی را برای پیگیری این امر کمک نماید.
وی با اشاره به حادثه اتوبوس منجر به فوت زائران پاکستانی، گفت: بخشی از علت واقعه متوجه مشکلات خودرو و عدم استاندارد بودن آن، ناآشنایی راننده با جاده های ایران و... بوده، اما بخش دیگری نیز با مشکلات جاده و یا عدم راهنمایی درست از وضعیت راه ها و عدم ارائه مشاوره مناسب جهت انتخاب بهترین و ایمن ترین مسیرها مرتبط بوده است.
نظر شما