پیرهادی افزود: برای احداث این آرامستانها، الزاماتی نظیر اخذ مجوزهای محیط زیستی، ترافیکی، فرهنگی، اجتماعی و حقوقی توسط سازمان بهشت زهرا(س) در نظر گرفته شده است.
وی همچنین اشاره کرد که برخی از پیوستها و ارزیابیهای مرتبط قبلاً انجام و به شورا ارائه شده بود و مقرر شد موارد تکمیلی و اصلاحی به شورا ارائه شود.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به حضور جواد تاجیک؛ مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س)، در این جلسه اظهار کرد: طبق گفتههای مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س)، با توجه به تکمیل ظرفیت این آرامستان در ۶ ماه آینده، نیاز به آرامستانهای جدید برای شهر تهران بسیار ضروری است.
پیرهادی خاطرنشان کرد: شورای شهر تهران برای آمادهسازی آرامستانهای جدید، اعتباری به مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان در سال جاری در نظر گرفته است. همچنین قرار است سازمان بهشت زهرا(س) یک قطعه از زمینهای موردنظر از آرامستانها را برای دفن آماده کند.
رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای شهر تهران در خصوص موقعیت جغرافیایی سه نقطه تصویبشده برای احداث آرامستانهای جدید گفت: پهنه جنوب: اراضی کلاغائیه به مساحت ۳۰۰ هکتار در حریم منطقه ۲۰ شهرداری تهران، پهنه جنوب شرق: اراضی تقاطع بزرگراه امام رضا(ع) به مساحت ۲۰۰ هکتار در حریم منطقه ۱۵ شهرداری تهران (تملک اراضی اوقاف)، پهنه جنوب غرب: اراضی واقع در جاده ساوه به مساحت ۲۰۰ هکتار (تملک اراضی موقوفه).
پیرهادی همچنین اشاره کرد: عملیات دیوارکشی و آمادهسازی یک قطعه از آرامستانهای جدید تا پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید. تا آن زمان، پذیرش و شستوشوی اموات همچنان در بهشت زهرا(س) انجام میشود، اما در آینده برای هر یک از آرامستانهای جدید نیز غسالخانههایی ساخته خواهد شد.
وی در پایان تأکید کرد: پس از تایید فرمانداری تهران، مصوبه احداث آرامستانهای جدید اجرایی خواهد شد و تمام جزئیات مدنظر اعضای شورای شهر تهران در این مصوبه گنجانده شده است.
∎
نظر شما