شناسهٔ خبر: 6890068 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

از رفتن کرار پیش قلعه‌نویی خوشحالیم

جویباری: رفتار کرار در هتل زشت بود، با او برخورد قانونی می‌کنیم

معاون باشگاه استقلال گفت: از اینکه جاسم کرار پیش امیر قلعه‌نویی رفته خوشحال هستیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، علی نظری جویباری پس از پیروزی 2 بر صفر استقلال مقابل ملوان گفت: بازی بسیار خوبی بود، شاید در نیمه دوم مثل نیمه اول نبودیم اما این مسئله را در نظر بگیرید که دیدارهای هفته اول بسیار سخت است.

وی در مورد وضعیت پروپیچ اظهار داشت: کارت بازی این بازیکن و آی‌تی‌سی او صادر شده اما باز هم یک استعلام از فیفا گرفتیم تا خیال‌مان راحت شود.

معاون باشگاه استقلال در رابطه با اینکه جاسم کرار قبل از بازی به رختکن ملوان و نزد امیر قلعه‌نویی رفته است، اظهار داشت: این مسئله مهم نیست، او شاگرد قلعه‌نویی بوده است. شاید کرار برخی اوقات شیطنت‌هایی داشته اما از اینکه او به عنوان شاگرد نزد مربی سابقش رفته خوشحال هستیم.

وی در مورد مشکلات مالی استقلال تصریح کرد: این مشکلات یک مقدار حل شده است.

جویباری در مورد اینکه گفته می‌شود کرار به نگرفتن پول اعتراض کرده، تصریح کرد: کار این بازیکن درست نیست و او نباید هر کاری دلش خواست انجام دهد.او نباید این کار را انجام می داد و شک نکنید او را جریمه می کنیم.

وی تاکید کرد: کرار کار زشتی در هتل انجام داده که ان را نمی پذیریم و آن را محکوم می کنیم. درست است که فردا با او جلسه داریم اما این کار او در هتل درست نبود و با او برخورد قانونی خواهیم کرد.

انتهای پیام/خ