شناسهٔ خبر: 68889066 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

حزب‌الله لبنان: سید حسن‌ نصرالله به قافله جاویدان شهدا پیوست

حزب‌الله لبنان، امروز شنبه طی بیانیه‌ای، رسماً شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل این جنبش را تأیید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا - گناباد، حزب‌الله لبنان در بیانیه خود اعلام کرد که دبیرکل این جنبش به قافله جاویدان شهدا پیوسته است. در این بیانیه که با آیه ۷۴ سوره نساء آغاز شد، آمده است: «﴿فَلْیُقَاتِلْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ الَّذِینَ یَشْرُونَ الْحَیَاةَ الدُّنْیَا بِالْآخِرَةِ وَمَن یُقَاتِلْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَیُقْتَلْ أَوْ یَغْلِبْ فَسَوْفَ نُؤْتِیهِ أَجْرًا عَظِیمًا﴾.پس باید در راه خدا کسانی بجنگند که زندگی دنیا را به آخرت می‏ فروشند و کسی که در راه خدا می‏جنگد، کشته شود یا پیروز گردد، بزودی پاداشی بزرگ به او خواهیم داد.

سید و سرور مقاومت و بنده صالح چون شهیدی بزرگ، رهبری شجاع، دلاور، حکیم، بصیر و مؤمن به جوار پروردگار شتافت؛ کسی که در مسیر رضای او حرکت کرد، به قافله جاویدان شهدای کربلای نورانی پیوست.

در ادامه این بیانیه آمده است که سرانجام سید حسن نصرالله نیز به یاران شهید خود که قریب به سی سال راه آنها را ادامه می‌داد، پیوست. رهبری که آزادسازی لبنان در سال ۲۰۰۰، پیروزی مقاومت در سال ۲۰۰۶ و در سایر نبردهای حمایت از فلسطین، غزه و مردم مظلوم فلسطی را در کارنامه خود دارد.

حزب‌الله، مصیبت وارده را به صاحب عصر و زمان (رضوان الله تعالی علیه)، ولی امر مسلمین حضرت سید علی خامنه‌ای (مدظله العالی) مراجع عظام، مجاهدین و مؤمنین تسلیت گفت و به ملت مقاومت، مردم صبور و مجاهد لبنان، امت اسلام و همه آزادگان و مستضعفان جهان و خانواده محترم و صبور ایشان تسلیت گفت.