به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمدحسین عطایی عصر امروز _پنجشنبه پنجم مهر_ در نشست هماهنگی هفتمین کاروان ملی ترویج بهرهوری ویژه الگوی کشت در استان قزوین اظهار کرد: بحث کاروانهای ترویجی محور وظایف ما در سازمان و و زارت جهاد کشاورزی است.
وی با بیان اینکه نباید از برنامه ترویجی عقب بمانیم و بایستی تمرکزمان را روی ترویج مطالب مفید کشاورزی بگذاریم، اضافه کرد: با برگزاری این گونه کاروانهای ترویجی چندین هزار نفر از بهرهبرداران بخش کشاورزی از فعالیتها و دانشهای روز بهرهمند میشوند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به اینکه این برنامه آموزشی-ترویجی با محوریت بهرهوری در تولید محصولات کشاورزی اجرا میشود، گفت: از کشاورزان پیشرو و باتجربه باید در حوزه آموزش و ترویج الگوهای برتر کشت و بهرهوری استفاده شود.
عطایی الگوی کشت را مهمترین برنامه آموزشی این طرح دانست و ادامه داد: اطمینانسازی از جنس فرهنگسازی است و فرهنگسازی نیز زمانبر است که با اینگونه آموزشها و کاروانهای ترویجی فرهنگسازی امکانپذیر خواهد بود.
برگزاری کاروان ترویج بهرهوری کشت در شش نقطه استان قزوین
سعید اسدی، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین هم در این نشست با بیان اینکه هفتمین کاروان ترویج بهرهوری ویژه الگوی کشت ملی در استان قزوین همزمان با سراسر کشور برگزار میشود، گفت: این طرح همزمان در ۴۹۳ نقطه از کشور برگزار می شود.
وی اضافه کرد: در استان قزوین نیز شش نقطه برای برگزاری کاروان ترویجی در نظر گرفته شده که دو نقطه در شرکتهای خدمات مکانیزه و چهار نقطه در شرکت تعاونی و تولید روستایی قرار دارند.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی استان قزوین مهمترین اهداف این کاروان را اطلاعرسانی، دانشافزایی و آگاهیبخشی درباره الگوی کشت ملی و کشت ویژه محصولات زراعی دانست و گفت: همچنین برقراری ارتباط با کشاورزان و پاسخگویی به سوالات و ابهامات آنان از دیگر اهداف مهم این کاروان هستند.
اسدی افزود: ارائه راهکارهای علمی، انتقال دانش و فناوریهای نوین برای افزایش بهرهوری مصرف آب، کاهش ضایعات، توسعه بیمه محصولات کشاورزی، مدیریت مخاطرات و تابآوری از اهداف تخصصی هفتمین کاروان ترویج بهرهوری هستند.
وی ادامه داد: مخاطبان این کاروان کشاورزان، شرکتهای خدمات مکانیزه، صندوق بیمه کشاورزی، کارشناسان جهاد کشاورزی و شرکتهای دانشبنیان حوزه کشاورز در استان قزوین هستند.
نظر شما