شناسهٔ خبر: 68807299 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

فالح الفیاض: همبستگی خود را با برادران لبنانی اعلام می کنیم - اکو

اقتصاد ایران: رئیس سازمان حشد شعبی عراق در پاسخ به درخواست آیت الله سیستانی برای کمک به مردم لبنان گفت: همبستگی کامل خود را با برادران در لبنان در برابر قلدری رژیم صهیونیستی اعلام می کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری عراق واع، فالح الفیاض، رئیس سازمان حشد شعبی در بیانیه‌ای اعلام کرد: با اهتمام بسیار، بیانیه مرجعیت عالیقدر آیت الله سیستانی درباره حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به کشور برادر لبنان را که مقاومان قهرمان و غیرنظامیان بی گناه و دفاع را هدف قرار داده و هنوز به حملات وحشیانه خود به مناطق مسکونی ادامه می‌دهد، دریافت کردیم.

وی افزود: همبستگی کامل خود با برادران در لبنان در برابر قلدری رژیم صهیونیستی و آلت قتل روزانه آن در فلسطین، لبنان و سوریه و آمادگی کامل خود برای ارائه هر گونه کمک ممکن از جمله کمک های امدادی، پزشکی و بشردوستانه به برادرانمان در لبنان در پاسخ به ندای مرجعیت عالی دینی و با توجه به وظیفه انسانی، برادرانه و دینی را اعلام می کنیم.

الفیاض افزود: از همه برادران می‌خواهیم کمک ها و حمایت بشردوستانه خود از برادران در لبنان را با هماهنگی با دولت عراق و طرف‌های رسمی ارائه کنند.

برچسب‌ها: