به گزارش خبرآنلاین،یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: به دلیل ملاحظات و صحبتهایی که برخی از مراجع معظم تقلید داشتند، در جلسه اخیر کمیسیون اجتماعی به هرحال به کلیت تعطیلی پنجشنبه و جمعه به عنوان تعطیلات آخر هفته به نوعی رأی داده شد. البته برخی از مسئولین و متولیان جامعه کارگری دغدغهها، ایرادات و اشکالاتی را در آنجا مطرح کردند، تاکید ما هم همین است که یک تصمیمی بگیریم و قانونی را به تصویب برسانیم که شمولیت لازم را داشته باشد.
ایلنا در خبری نوشت:مهدی اسماعیلی درباره تصویب تعطیلی روز پنجشنبه در کمیسیون اجتماعی و اینکه چرا گفته شده کارگران از این تعطیلی مستثنی شدهاند، گفت: مجلس به عنوان مرکز قانونگذاری باید قوانینی تصویب کند که برای آحاد جامعه شمولیت داشته باشد. در راستای طرحی که برای تعطیلی غیر از جمعه داده شده است بحثهای مختلفی انجام شد، برخی میگفتند شنبه را تعطیل کنید برخی هم پنجشنبه را میگفتند.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که جمعه بر اساس قانون تعطیل است، ادامه داد: به دلیل ملاحظات و صحبتهایی که برخی از مراجع معظم تقلید داشتند، در جلسه اخیر کمیسیون اجتماعی به هرحال به کلیت تعطیلی پنجشنبه و جمعه به عنوان تعطیلات آخر هفته به نوعی رأی داده شد. البته برخی از مسئولین و متولیان جامعه کارگری دغدغهها، ایرادات و اشکالاتی را در آنجا مطرح کردند، تاکید ما هم همین است که یک تصمیمی بگیریم و قانونی را به تصویب برسانیم که شمولیت لازم را داشته باشد.
وی با بیان اینکه جامعه زحمتکش کارگری ما متحمل مشاغل عمدتاً سخت هستند و نباید مورد غفلت قرار گیرند، تاکید کرد: از همین رو مسئله به کمیسیون تخصصی کمیسیون اجتماعی موکول شده است، اگر این طرح به صحن کمیسیون اجتماعی و همچنین به صحن مجلس بازگردد، حتما این ایرادات برطرف میشود و تصمیمی که بتواند جامعیت و شمولیت لازم را به ویژه برای جامعه کارگری داشته باشد، خواهیم گرفت.
اسماعیلی در پاسخ به اینکه در بحث تعطیلی روز شنبه مسائل اقتصادی مطرح بود که فاصله تعطیلات ما با جهان کمتر شود، عنوان کرد: کشور ما به هر حال یک ملاحظاتی دارد، از سوی دیگر با پیشرفت علم و فناوری، برخی از آن اقتضائاتی که مراودات اقتصادی در چندسال گذشته داشت و ما را با محدودیت مواجه میکرد را امروز میتواند مرتفع کرد.
وی تاکید کرد: با فناوریهای جدید تقریبا بازار اقتصادی تعطیل نمیشود لذا احساسم بر این است که چیزی را به آن صورت از دست نخواهیم داد و مراودات اقتصادی ما با استفاده از فناوریهای جدید طبیعتا انجام خواهد گرفت، حال اگر یک زمانی هم شاهد بودیم که مشکلاتی وجود دارد به طرق مختلف میتوانیم، جبران کنیم.
۲۳۳۲۱۷