شناسهٔ خبر: 68701774 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

یائیر لاپید در واشنگتن: باید با حماس درباره تبادل اسرا به توافق برسیم

مریم مینایی

رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی که به واشنگتن سفر کرده است، اعلام کرد دستیابی به توافق درباره تبادل اسرا در غزه امری ضروری است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در جریان سفرش به واشنگتن با جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا دیدار کرد.

براساس گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، یائیر لاپید در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «در جریان این دیدار تاکید کردم که زمان برای اسرای اسرائیلی نزد حماس در غزه به سرعت در حال تمام شدن است.»

یائیر لاپید در ادامه افزود: «در جریان دیدار با سالیوان طی سفرم به واشنگتن، بر اهمیت افزایش تلاش‌ها جهت دستیابی به توافق با حماس برای بازگرداندن اسرا تاکید کردم؛ زیرا که زمان به نفع اسرای دربند حماس نیست.»

رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی همچنین تصریح کرد: «هر ساعتی که می‌گذرد، زمان مرگ آنها نزدیک‌تر می‌شود و باید برای مبادله اسرا با حماس به توافق برسیم»

پیشتر روزنامه عبری «معاریو» نوشته بود که یائیر لاپید همانند سفری که بنی گانتس، رئیس حزب اردوگاه دولت به واشنگتن داشت، در اقدامی ناگهانی و دیپلماتیک به پایتخت آمریکا سفر می‌کند.

معاریو نوشت، مسأله اصلی که لاپید در سفر خود به واشنگتن آن را مورد بررسی قرار خواهد داد، پرونده صهیونیست‌های بازداشت شده توسط جنبش حماس در نوار غزه و اطمینان از این است که این پرونده هنوز در دستورکار دولت آمریکا و برنامه‌های بین‌المللی قرار دارد.

گانتس پیش از استعفایش از کابینه جنگ رژیم صهیونیستی در ژوئن سال جاری میلادی، ماه مارس به آمریکا سفر کرد، اقدامی که به منزله سیلی محکمی به صورت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم بود که با رسمیت بخشیدن به سفر او مخالفت کرده بود.

رژیم صهیونیستی تخمین می‌زند که حدود ۱۰۱ اسیر صهیونیست در غزه وجود دارد. از سوی دیگر جنبش حماس از کشته شدن ده‌ها تن از این اسرا در حملات هوایی کورکورانه ارتش رژیم صهیونیستی خبر داده است.

مذاکرات غیرمستقیم میان تل‌آویو و حماس به دلیل پافشاری بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر تداوم جنگ علیه نوار غزه و حفظ نیروهای ارتش در دو محور فیلادلفیا و نتزاریم در جنوب و مرکز نوار غزه به بن‌بست رسید. عقب‌نشینی کامل ارتش رژیم صهیونیستی از غزه و بازگشت بدون قید و شرط آوارگان فلسطینی به خانه‌هایشان از خواسته‌های اصلی جنبش حماس در مذاکرات است.  

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و با نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری جنگ غزه و دستورالعمل‌های دیوان بین‌المللی دادگستری برای در پیش گرفتن اقداماتی جهت جلوگیری از نسل‌کشی و تلاش برای بهبود وضعیت انسانی در غزه، با حملات ویرانگر خود ادامه می‌دهد.

پس از گذشت حدود ۱۲ ماه از جنگ رژیم صهیونیستی علیه ساکنان نوار غزه، این جنگ که با ۲ هدف اعلام شده «نابودی جنبش حماس» و بازگرداندن اسیران صهیونیست در هفتم اکتبر۲۰۲۳ به راه افتاد، تاکنون به اهداف خود نرسیده است.

انتهای پیام

نظر شما