به گزارش سایت دیده بان ایران؛ ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران صبح روز گذشته 25 شهریورماه در تذکر به شهرداری تهران اعلام کرد که ۳۰ تابلوی ارزشمند از موزه امام علی (ع) که متعلق به شهرداری تهران است چند ماه قبل از محل این موزه خارج و به بهانه برگزاری یک نمایشگاه خارج شده و هنوز به این موزه بازنگشته و معلوم نیست کجا هستند؟
ناصر امانی به ارزش مالی و معنوی این تابلوها اشاره کرد که به گفته او، ارزش تنها یکی از تابلوهای خارج شده از این موزه ۳۰ میلیارد تومان است که مشخص نیست سرنوشت آن چه شده است؟
پس از اطلاع رسانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران بود که ماجرای گم شدن تابلوهای موزه امام علی درصدر اخبار قرار گرفت و با وجود پیگیری رسانهها نه تنها هیچ مسئولی پاسخگو نبود که هیچ ردی جز صحبتهای ناصر امانی از مکان تابلوها یافت نشد.
صبح امروز اما پس از پیگیریها و تماسهای مداوم خبرنگار ایلنا از مسئولان موزه امام علی بالاخره مدیرروابط عمومی این موزه پاسخ داد. آقای طالبی اعلام کرد، اطلاعات کامل آثار و چگونگی خروج آنها را از رئیس موزه امام علی یا سازمان فرهنگی ـهنری شهرداری بپرسید. «من نمی توانم پاسخی بدهم».
او در پاسخ به این پرسش که باقری معاون برنامهریزی و امور شورای شهرداری تهران، پس از تذکر ناصر امانی اعلام کرده که تابلوها به موزه بازگشته است، اعلام کرد: تابلوها به موزه امام علی برنگشتهاند و یا حداقل اینکه من نشنیدهام که تابلوها بازگشتهاند.
مدیر روابط عمومی موزه امام علی درخصوص اینکه آیا نقاشیهای قوللرآغاسی نیز در میان تابلوها بوده است، اعلام کرد: صددرصد میتوانم اعلام کنم که تابلوهای قوللرآغاسی و هیچ تابلوی قهوهخانهای دیگری در میان آثار خارج شده نبوده است.
او همچنین درخصوص یک تابلو که ارزش آن به 30 میلیارد تومان میرسد نیز اظهار نظر کرد و گفت: جدای از ارزش مالی تابلوها، ارزش معنوی آن بسیار مهم است اما در رابطه با این عدد نیز غلو صورت گرفته و این رقم نیست اما با این حال ارزش معنوی این تابلوها بسیار مهمتر از ارزش مادی آنهاست.
موزه هنرهای دینی امام علی (ع) در گروه موزههای هنری و مجموعههای هنر مدرن و معاصر دستهبندی میشود. این موزه دارای آثاری با مضامین مذهبی و دینی است. آثار هنری این موزه شامل نقاشیهای خیالنگاری، نقاشی معاصر، آثار حجمی، تصویرسازی، عکس و خوشنویسی است. همچنین جلدهای لاکی، مرقع خوشنویسی، قلمدان، تابلو فرش و کتاب چاپ سنگی در این مجموعه حفظ و نگهداری میشوند.
احداث این موزه در سال ۱۳۷۹ که به نام سال امیرالمومنین (ع) نامگذاری شد آغاز و ساخت آن در سال ۱۳۸۱ به پایان رسید.
موزه هنرهای دینی امام علی (ع) گنجینهای از آثار هنرمندان در عرصه هنرهای تجسمی معاصر، تابلوهای نقاشی سنتی و مدرن، تابلوهای گرافیک، نگارگری، نقاشیخط، خوشنویسی، هنر چاپ و بخش کوچکی از آثار قدما را جمعآوری کرده است. این آثار ارزنده از استادان پیشکسوت نقاشی قهوهخانهای چون حسین قوللر آقاسی، محمد مدیر، عباس بلوکیفر، اسماعیل جلایر و حسن اسماعیلزاده، در این گنجینه به تناسب زمان به نمایش در آمدهاند.