به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، از شهریور سال گذشته، قطار تهران ـ کربلا راهاندازی شد. زائران پس از طی مسافت ۳۰ کیلومتری با اتوبوس تا بصره، با قطار عراقی از بصره به کربلا سفر میکنند.
بیشتر بخوانید:
اعزام ۳۰ هزار زائر اولی به عتبات عالیات
مدت زمان حرکت این قطار در خاک ایران ۱۸ ساعت است. ۲ ساعت نیز برای انجام تشریفات گذرنامه نیاز است و سپس زائران ۳۰ کیلومتر را با اتوبوس تا بصره طی کرده و پس از آن، ۸ ساعت با قطار از بصره به کربلا میروند.
با این حال، زائران عتبات عالیات که به دفاتر زیارتی تحت نظارت سازمان حج و زیارت مراجعه میکنند، تنها میتوانند سفر زمینی با اتوبوس یا سفر هوایی را انتخاب کنند و گزینهای برای استفاده از قطار در بستههای زیارتی وجود ندارد.
حمیدرضا محمدی؛ معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت، در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم توضیحاتی در این باره ارائه کرد. وی بیان کرد که از آنجا که اعزام زائران از ایران به عراق به صورت مستقیم انجام نمیشود، این امر باعث بروز مشکلاتی برای برخی زائران میشود.
وی افزود: دفاتر زیارتی نیز استقبال چندانی از این موضوع نداشتهاند. زائران با رسیدن به مرز، باید بخشی از مسیر را با اتوبوس تا بصره طی کنند و ادامه مسیر را با قطار بروند که این تغییر وسیله ممکن است برای برخی زائران دشوار باشد. البته سفر به کربلا با قطار مزایای خاص خود را دارد و زائران میتوانند با راحتی بیشتری مسیر تهران تا مرز را طی کنند.
معاون امور عتبات عالیات تصریح کرد: سال گذشته پیگیریهایی در این زمینه داشتیم و طی جلسهای با مسئولان شرکت راهآهن مقرر شد ظرفیتی برای دفاتر زیارتی ایجاد شود تا این سفر به صورت آزمایشی به متقاضیان عرضه شود، اما این موضوع در نهایت به نتیجه نرسید.
وی افزود: با این حال، همچنان پیگیر این موضوع هستیم تا در صورت فراهم شدن ظرفیت توسط شرکت راهآهن، بتوانیم امسال اعزام زائران با قطار را بهصورت آزمایشی انجام دهیم.
انتهای پیام/
نظر شما