شناسهٔ خبر: 68559557 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: هنرآنلاین | لینک خبر

هنرمندان راه‌یافته به جشنواره امیرجاهد مشخص شدند

گروه‌ها و هنرمندان راه‌یافته به بخش اجراهای صحنه‌ای ششمین جشنواره ملی موسیقی امیر جاهد در بخش‌های «دونوازی»، «گروه‌نوازی موسیقی کلاسیک ایرانی» و «سازهای کوبه‌ای» معرفی شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش هنرآنلاین، گروه‌ها و هنرمندان راه‌یافته به بخش اجراهای صحنه‌ای ششمین جشنواره ملی موسیقی امیر جاهد در بخش های «دونوازی»، «گروه‌نوازی موسیقی کلاسیک ایرانی» و «سازهای کوبه‌ای» معرفی شدند. این در حالی است که چند هنرمند مطرح موسیقی کشورمان نیز به عنوان داور آثار راه‌یافته به بخش‌های مختلف را داوری می‌کنند.

حمیدرضا عاطفی (دبیر هنری ششمین جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد) درباره اجراهای این دوره توضیح داد: روز یکشنبه ۲۵ شهریور به دونوازی موسیقی کلاسیک ایرانی اختصاص دارد و در مجموع شاهد ۶۹ اجرا خواهیم بود که ۴۴ اجرا مربوط به شرکت‌کنندگان شهرستان‌ها و ۲۵ اجرا از شرکت‌کنندگان تهرانی است. در این روز محمد مقدسی، میلاد کیایی، زیدالله طلوعی و فرزاد عندلیبی کارها را داوری می‌کنند. روز دوشنبه بیست و ششم شهریور هم به اجرای هنرمندان شرکت‌کننده در بخش گروه‌نوازی موسیقی کلاسیک ایرانی، گروه‌نوازی سازهای کوبه‌ای و دونوازی سازهای کوبه‌ای اختصاص دارد. بخش گروه‌نوازی موسیقی کلاسیک ایرانی هم با ۲۳ اجرا برگزار می‌شود که ۱۶ اجرا از شهرستان‌ها و ۷ اجرا از شرکت‌کنندگان تهرانی خواهد بود. داوران این روز نیز مرتضی اعیان، قاسم رفعتی، میلاد کیایی، فرزاد عندلیبی، زیدالله طلوعی هستند.

وی درباره اجرای سازهای کوبه‌ای عنوان کرد: در گروه‌نوازی سازهای کوبه‌ای ۱۰ اجرا از شهرستان و ۳ اجرا از تهران و همچنین در دونوازی سازهای کوبه‌ای در مجموع ۵ اجرا برگزار می‌شود که ۴ اجرای آن مربوط به شرکت‌کنندگان شهرستانی و یک اجرا نیز از شرکت‌کنندگان تهرانی خواهد بود. تمامی اجراها در روزهای یکشنبه و دوشنبه از ساعت ۹ تا ۲۱ برگزار می‌شود.

دبیر هنری جشنواره تأکید کرد: در این دوره اجرای گروه‌ها و شرکت‌کنندگان ارتقا و کیفیت بیشتری داشته است؛ از آنجا که اعتقاد داریم جشنواره‌ها نباید برگزیدگانشان را رها بکنند، جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد هم برگزیدگان دوره‌های قبلی را رها نکرده؛ تمامی این عزیزان عضو خانه موسیقی ایران شدند و از تحصیلات و امکاناتی که قول آن داده شده بود بهره‌مند شدند. در این دوره هم تأکید بر این است که برگزیدگان از امکانات و تحصیلات خانه موسیقی و خانه‌موزه امیرجاهد برخوردار شوند و در مسترکلاس‌هایی که در خانه موسیقی ایران برگزار می‌شود می‌توانند رایگان شرکت کنند.

عاطفی در پایان گفت: در این دوره درباره مسائل کیفی جشنواره تمرکز بیشتری شده است. ضمن اینکه هفتاد درصد هیئت داوران در دوره جدید تغییر کرده‌اند و داوران جدید مثل دوره‌های قبل از بین پیشکسوتان و هنرمندان مجرب انتخاب و دعوت شده‌اند و امیدواریم جشنواره‌ای درخور و باکیفیت پیش رو داشته باشیم.

اسامی منتخبین اجراهای صحنه‌ای و تاریخ اجراهای بخش موسیقی پاپ و کلاسیک نیز متعاقباً اعلام خواهد شد.

 

نظر شما