شناسهٔ خبر: 68514001 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

تا اطلاع ثانوی

آزاد راه تهران و جاده چالوس به سمت شمال یک طرفه شدند

براساس این گزارش، تردد در جاده فیروزکوه مسیر(رفت و برگشت) روان است. ضمنا جاده های شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

صاحب‌خبر -
تردد از آزادراه تهران – شمال و جاده چالوس (مسیر جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع است.
 
به گزارش ایسنا، براساس اعلام سازمان راهداری تا ساعت ۱۰ صبح امروز، تردد از آزادراه تهران – شمال و جاده چالوس مسیر(جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع است.
 
همچنین در جاده چالوس مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل مرزن آباد تا مکارود ترافیک سنگین و ترافیک در محدوده های انارک و ولی آباد نیمه سنگین است. 
 
در جاده هراز مسیر(شمال به جنوب) محدوده های سه راهی چلاو و حدفاصل وانا تا گزنک و رینه تا آب اسک و آزادراه رشت – قزوین محدوده های پارک جنگلی سراوان و شهر رودبار نیز ترافیک سنگین گزارش شده است.
 
براساس این گزارش، تردد در جاده فیروزکوه مسیر(رفت و برگشت) روان است. ضمنا جاده های شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.
 
همچنین ترافیک در آزادراه قزوین – کرج – تهران حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا ساسانی سنگین گزارش شده است.

برچسب‌ها: