شناسهٔ خبر: 68506966 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

وزیر صمت: پروژه‌های نیمه تمام صنعتی را تکمیل می‌کنیم

وزیر صمت گفت: به پروژه‌های صنعتی با درصد پیشرفت فیزیکی بالا در سیستان و بلوچستان منابع تزریق می‌کنیم تا به نتیجه برسند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ محمد اتابک بعد از ظهر امروز در حاشیه بازدید از معدن مس جانجا شهرستان نیمروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استان سیستان و بلوچستان با وجود تمام مزیت‌ها، در برخی شاخص‌ها از میانگین کشور پایین‌تر است. مجری معدن مس جانجا، این پروژه را فعال تر کند تا معدن و احداث کارخانه ها به سرعت جلو برود.

بیشتر بخوانید:

پزشکیان: مدیران توانمند و شایسته را قطعاً حفظ خواهیم کرد

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: امیدوارم بتوانیم از مزیت همجواری سیستان و بلوچستان با دو کشور پرجمعیت بهره ببریم و وضعیت تجارت استان را ارتقا دهیم.

وی بیان کرد: معادن استان سیستان و بلوچستان با وجود فعالیت و اشتغال، به ارزش افزوده اقتصادی مطلوبی نرسیده‌اند، بنابراین امیدوارم که ارزش افزوده معادن را افزایش دهیم.

وزیر صمت ادامه داد: در حوزه صنعت برخی امور مانده؛ پروژه‌ها در یک بازه زمانی آغاز شده، اما به نتیجه نرسیدند که به پروژه‌های با درصد پیشرفت فیزیکی بالا در سیستان و بلوچستان منابع تزریق می‌کنیم تا به نتیجه برسند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: