شناسهٔ خبر: 68428849 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

فروزنده:

افزایش ۵۰ کیلومتری خطوط مترو/ ده هزار میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های پیشنهادی شهروندان تخصیص داده شده است

فروزنده: معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران درباره اقدامات انجام شده در ۳ سال اخیر در شهر توضیحاتی ارائه داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلان، لطف الله فروزنده، معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در نوزدهمین پویش، قرار خدمت که ظهر امروز -هشتم شهریور ماه ۱۴۰۳- در منطقه ۱۹ پایتخت، سرای محله خانی آباد نو جنوبی با حضور نخبگان و فرهیختگان، برگزار شد، اظهار کرد: نظام مقدس جمهوری اسلام، نظام خدمت به مردم بر محور اسلام است. مردم ولی نعمت انقلاب و مسئولین هستند. در دوره مدیریت ششم شهری، عمده توجه به مناطق محروم و کم برخوردار است و عمده پروژه‌ها برای مناطق محروم طراحی شده است. 

وی افزود: باید تلاش کنیم، اقدامات بر اساس اولویت باشد، چون منابع محدود است. شهرداری خود باید منابع را تامین کند. 

معاون شهردار پایتخت ادامه داد: رویکرد شهردار تهران مبتنی بر چند محور است. اولین محور دخیل کردن مردم در پروژه‌ها و ناظر بودن آن‌هاست. دلیل اجرای طرح «من شهردارم» دخالت دادن مردم در حل چالش‌های شهر است. به طوری که در سال اول طرح من شهردارم ۳۵۰ هزار نفر شرکت کردند و پروژه‌ها اجرا شد ولی در سال دوم یک میلیون و سیصد هزار نفر شرکت کردند که نشان داد طرح موثر بوده است. 

وی با اشاره به اینکه اولین توقع از شهرداری حفظ و نگهداشت شهر، موضوع پسماند و نگهداری و احداث پارک و اتوبان است، گفت: در این دوره ۵ هزار هتکار کمربند سبز ایجاد و ۶۰۰هکتار پارک داخل شهر توسعه داده شده است. با طرح جمع‌آوری پسماند خشک، بخشی از مشکلات رفع شده است. با رسیدگی و توجه به کارگران حقوق پاکبان‌ها را ترمیم کرده و حداقل حقوق آن‌ها ۱۲ میلیون تومان است در حالی قبل از این دوره حقوق پاکبانان ۲ تا ۳ میلیون تومان بود. 

وی ادامه داد: سعی کردیم میادین میوه و تره را گسترش دهیم و تنوع کالا ایجاد کنیم به طوری که کالای اساسی در میادین و شرکت شهروند عرضه می‌شود. در ادامه هم با راه اندازی اپلیکیشن شهرزاد سازوکاری فراهم شد که مردم می‌توانند گوشت و کالای اساسی را بدون صف و با قیمت مناسب در اختیار داشته باشند. 

وی با اشاره به موضوعات عمرانی هم گفت: در بحث عمرانی، ادامه بزرگراه یادگار امام و بزرگراه بروجردی در دست اقدام است. که بزرگراه شهید بروجردی سه و نیم کیلومترش سال گذشته افتتاح شد و نه و نیم کیلومتر با یک تونل تا انتهای سال به نتیجه می‌رسد. 

وی با بیان اینکه فاز اول بزرگراه شوشتری امسال به نتیجه می‌رسد، تصریح کرد: در دوره قبل به دلیل مشکلات و معارضین روی این پروژه خاک ریخته بودند. 

فروزنده افزود: احداث ۸۰ تقاطع غیر همسطح در تهران نیاز است تا حدود ۷۰۰کیومتر مسیر و روزانه مصرف یک میلیون لیتر بنزین را کاهش دهد. امروز بیش از ۳۰ پل افتتاح شده و این روند ادامه دارد. 

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به نهضت پارکینگ هم اظهار کرد: احداث ۸ پارکینگ بزرگ از جمله نیایش را پیگیری می‌کنیم. 

وی ادامه داد: در بخش حمل نقل که حدود۵۰ درصد بودجه را تشکیل می‌دهد اتفاقات مهمی افتاد، قرارداد ۲۵۰۰ اتوبوس، به میزان ۲۰هزار میلیارد تومان با تولیدکنندگان داخلی قرارداد بستیم که در حال تعطیلی بودند. در حال حاضر حدود ۱۳۰۰ اتوبوس نو در خطوط فعال هستند و نزدیک ۱۰۰۰دستگاه اتوبوس اورهال شده است. روزی که ما آمدیم حدود ۸۰۰ اتوبوس بود که امروز به ۳هزار اتوبوس رسیده است. برای ۲۵۰۰ اتوبوس قرارداد بسته شده و مسائل مالی آن تقریبا تاحدودی حل شده است و محموله اول ان‌شاءالله امسال وارد می‌شود، ضمن اینکه برای ۲۷ هزار و پانصد هزار تاکسی برقی قرارداد بسته شده است. 

فروزنده با اشاره به قرارداد چین گفت: قراردادی که از سال ۱۳۹۵ برای هزار واگن بسته شده و در دولت آقای روحانی متوقف شده بود در دولت شهید رئیسی به برکت ایشان احیا شد و امروز با مشارکت کارخانه خودمان که تعطیل شده بود، با همکاری چینی‌ها در حال احیاست. منابع هم فاینانس چینی‌ها از منابع ما در خارج است. خط ۶.۷ مترو ناقص بود که امروز حدود ۹۰ درصد آن تکمیل شده است. 

احداث ۱۸ ایستگاه مترو و افزایش ۵۰ کیلومتری خطوط مترو

وی به مترو هم پرداخت و توضیح داد: در این سه سال بیش از ۱۸ ایستگاه مترو ایجاد شده و ۵۰ کیلومتر خط مترو افزایش پیدا کرده است. در حوزه اورهال واگن‌های مترو هم اتفاقات بسیار خوبی افتاده است. 

انتخاب ۳۰۰ مسجد الگو

وی تصریح کرد: در موضوع اجتماعی و فرهنگی، سیاست ما با محوریت مسجد، مدرسه و خانواده است. حدود ۳۰۰ مسجد الگو انتخاب شدند. تمام مراکز ورزشی ما فعال شدند. هیئت امنای محلات باید شکل بگیرد و مدیریت کنند. 

فروزنده با بیان اینکه ۱۵ هزار دانش آموز در فرهنگ سراها بناست، آموزش داده شوند، تاکید کرد: رویداد جشن غدیر در این دوره برپا و حمایت ویژه از اربعین انجام شد. مناسبت‌های مذهبی، ملی را باید تقویت کنیم و جوانان ما بدانند یک تاریخ و فرهنگ قوی داریم. شهرداری در هر رویداد مهمی در شهر حضور داشته است. 

جمع‌آوری ۲۰ هزار معتاد از سطح شهر

فروزنده با تاکید بر اینکه دیگر کلونی معتاد نداریم و حدود ۲۰ هزار معتاد جمع‌آوری شدند، ادامه داد: رود دره فرحزاد محله تجمع معتادان بود که به یک تفرجگاه زیبا تبدیل خواهد شد و ۵۰ هکتار پاکسازی شده است. در همین طرح جمع‌آوری آسیب‌های اجتماعی ۷هزار کودک کار جمع آوری شدند. 

وی به باغ‌راه حضرت زهرا در منطقه ۱۷ و ۱۸، هم اشاره و تصریح کرد: این پروژه موقعیت خوبی برای منطقه ایجاد خواهد کرد. 

معاون شهردار با پرداختن به احقاق حق شهروندان و شهر گفت: باپیگیری مطالبات با دستگاه‌های مختلف مثل نظامی و انتظامی منابع بسیاری به شهرداری تهران بازگشت. حدود ۵۰ طرح مشارکتی به ارزش ۱۲۰هزار میلیارد تومان متوقف شده بود که احیا شد. 

وی بیان کرد: ۶۰ هزار میلیارد تومان از منابع شهرداری تهران در این دوره با ارتباط با محاکم قضایی بازگشت. در مذاکره با دستگاه‌ها و مردم، هدف ما برد، برد هر طرف بود. پادگان ۰۶.۲۰سال بلاتکلیف مانده بود که گره‌اش باز شد و ۶۰ هتکار فضای سبز به شهر اضافه شد. در مجموعه تسلیحات در پیروزی و دوشان تپه هم اتفاقات خوبی خواهد افتاد. 

وی با اشاره به اینکه با تدبیر کمیسیون ماده پنج گره از نفرآباد، اسلام آباد و… باز شد، افزود: در بافت فرسوده بسته تشویقی داده می‌شود. 

ده هزار میلیارد تومان بودجه برای اجرای پروژه‌های پیشنهادی مردم در طرح «من شهردارم» 

فروزنده همچنین به تعامل با شورایی‌ها اشاره و بیان کرد: به بعضی از اعضای شورای شهر می‌گوییم انتقاد حق شماست، اما نکات مثبت را هم بگویید. امسال هدف‌گذاری ما ۲میلیون تن آسفالت ریزی است و سال گذشته یک و نیم میلیون تن آسفالت ریزی در شهر انجام شد. امسال ده هزار میلیارد تومان هم برای پروژه‌های طرح «من شهردارم» در نظر گرفته شده است. 

وی با اشاره به برخی اقدامات در منطقه مانند احداث مراکز کارآفرینی، مخازن آب، سرای محله اسماعیل آباد، تصفیه خانه میدان مرکزی میوه و تره بار و… گفت: باید پروژه‌هایی افتتاح شود که مشکلات مردم را کاهش دهد. 

به گزارش سایت شهر در پایان هم نخبگان و فرهیختگان منطقه ۱۹ نقطه نظراتشان را بیان و مشکلات این منطقه را با معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در میان گذاشتند.

 

انتهای پیام/

نظر شما