شناسهٔ خبر: 68349615 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

چرا محصولی که صادر می‌ کنیم، برگشت داده می‌شود؟!

مدیر گروه سیاست‌های امنیت غذایی و محیط زیست دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در خصوص چرایی برگشت برخی از محصولات کشاورزی توضیح داد.

صاحب‌خبر -

زهرا عبداللهی،مدیر گروه سیاست‌های امنیت غذایی و محیط زیست دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در پاسخ به این پرسش که دلیل مرجوعی برخی محصولات غذایی صادراتی چیست؟ گفت: علت این موضوع مربوط به تفاوت استاندارد کشورهاست.علاوه بر استانداردهای بین المللی، استانداردهای ملی برای هر محصول را سازمان استاندارد ملی ایران تدوین می‌کند. در خصوص صادرات این نکته مطرح است که گاهی استانداردی که برای یک محصول در کشور ما تعریف می‌شود، با استاندارد همان محصول در کشور دیگر متفاوت است. به همین علت گاهی محصولی که به کشور دیگر صادر می‌شود، برگشت داده می‌شود، اما به این علت نیست که آن محصول آلوده باشد.

وی ادامه داد: گاهی استانداردهای ملی از استانداردهای بین المللی سخت گیرانه‌تر است، چرا که سلامت افراد مهم است. به طور مثال در زمینه آرسنیک برنج، استانداردهای داخلی سخت‌تری نسبت به استانداردهای بین المللی وجود دارد.

نظر شما