نقی کریمیان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این کاپه، از ابتدای اجرای طرح سالم سازی دریا تاکنون ۵۹۲ نفر ار مرگ حتمی در خزر نجات پیدا کردند، اظهار کرد: از این تعداد ۴۳۷ نفر آقا و ۱۵۵ نفر خانم هستند.
رئیس هیات نجاتغریق و غواصی مازندران بیان کرد: مهمترین موضوعی که همواره بر آن تاکید میشود بحث کمتوجهی به توصیهها و هشدارهای ناجیان غریق است.
کریمیان تصریح کرد: موضوع مهم پرهیز از شنا در مناطق دنج و سنگچینها است که باوجود اینکه در این زمینه هشدار داده میشود اما مردم توجهی نمیکنند.
طبق آمار رسمی پزشکی قانونی استان در خرداد ماه سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ غرق شدگی را شاهد بودیم به طوری که در سال ۱۳۹۸، ۱۲ نفر، سال ۱۳۹۹، ۲۴ نفر، سال ۱۴۰۰، ۲۷ نفر و در سال ۱۴۰۱ نیز ۱۸ نفر از هموطنان جانشان را در دریا از دست دادند.
بر اساس آمار اداره کل پزشکی قانونی مازندران از سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ به ترتیب ۱۰۹، ۹۹، ۱۴۷، و سال ۱۴۰۱ به ۱۶۱ نفر در دریای خزر غرق شدند.
مازندران دارای ۱۵ شهرستان ساحلی است که در این میان شهرستانهای محمود آباد با ۳۰ کیلومتر ساحل آزاد و بیش از ۱۲۰ راه دسترسی دارای ۱۶ طرح، بابلسر با ۲۷ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۳ کیلومتر نوار ساحلی قابل شنا، از شاخصترین شهرستان های مرکزی استان در اجرای این طرح محسوب می شوند.
نظر شما