شناسهٔ خبر: 68180852 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

اقتصاد گردشگری و دانش‌بنیان اولویت استان اصفهان است

مدیرکل هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان گفت: گردشگری و دانش بنیان اولویت محور توسعه اقتصادی استان اصفهان در سال ۱۴۰۳ است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، احسان شهیر عصر امروز _سه شنبه بیست و سوم مرداد_ در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تیران و کرون در محل فرمانداری این شهرستان به اولویت اقتصادی استان اصفهان و برنامه شهرستان‌ها اشاره و اظهار کرد: خدمات در اولویت رشد اقتصادی این استان قرار گرفته که ۹ درصد از رشد اقتصادی باید در این بخش محقق شود.

وی افزود: دیگر بخش‌های اقتصادی مثل کشاورزی و صنعتی کمترین سهم را در این خصوص داشته و این تصمیم‌گیری به دلیل ظرفیت‌های موجود و چالش‌هایی که در بخش صنعت به وجود آمده، صورت گرفته است.

مدیرکل هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری اصفهان اضافه کرد: کشاورزی تنها ۴ درصد از رشد اقتصادی این استان را دارد که باید با مصرف بهینه انرژی در این مسیر فعالیت کند.

شهیر با اشاره به اینکه در حوزه خدمات، گردشگری و دانش بنیان محور فعالیت‌ها هستند، تصریح‌کرد: این استان با وجود ظرفیت‌های فعال گردشگری و صنایع دستی می‌تواند شغل‌های زیادی را ایجاد و به درآمدزایی و اشتغال کمک کند.

وی فعالیت در حوزه دانش بنیان را فرصتی برای رشد اقتصادی دانست و اذعان داشت: استان اصفهان به سبب ظرفیت علمی و شرکت‌های فعال در این عرصه توانسته درآمدزایی و شغل‌های جدیدی را ایجاد کند.

مدیرکل هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری اصفهان به مصوبات ستاد تسهیل در تیران و کرون اشاره کرد و گفت: صنایع، شهرک‌های صنعتی و واحدهای کشاورزی این شهرستان مشکلات خود را مطرح و با همکاری مسئولان استانی برای آنها تصمیم‌گیری شد.

شهیر عمده مشکلات را مدیریت منابع آب و انرژی بیان کرد و یادآور شد: در حوزه تأمین زمین و منابع مالی نیز بعضی از بنگاه‌ها اقتصادی مشکلاتی داشتند که در جلسه مطرح و نسبت به تأمین نیاز اقدام خواهد شد.

وی اضافه کرد: اختصاص تسهیلات و تسریع در این خصوص باعث افزایش نقدینگی برای توسعه اشتغال و تولید مراکز اقتصادی می‌شود.

تکمیل زنجیره تولید با توسعه صنایع خدماتی

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه راهبرد اقتصادی این شهرستان متمرکز بر گردشگری، کشاورزی و صنایع دانش بنیان است، اظهار کرد: جذب سرمایه گذار و ایجاد شهرک صنعتی مواد غذایی چرخه تولید کشاورزی در این شهرستان را تکمیل کرده است.

علی محمدی کیا به فعالیت کشاورزی در بخش گلخانه‌ای و گیاهان دارویی اشاره کرد و افزود: فرآوری و بسته بندی محصولات این عرصه چرخه تولید را تکمیل و از خام فروشی و صادرات خام جلوگیری می‌کند.

وی ایجاد شهرک صنعتی مواد غذایی را مهمترین انگیزه در این خصوص بیان کرد و اذعان داشت: با توسعه اقتصاد دانش بنیان می‌تواند فرصت‌های شغلی جدیدی را ایجاد و زمینه اشتغال و درآمدزایی در این شهرستان را فراهم کرد.

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه توجه به تأمین آب و انرژی مهم است، تصریح کرد: دستگاه‌های خدمات‌رسان باید چشم‌انداز توسعه اقتصادی این شهرستان را در نظر داشته و متناسب با آن تأمین منابع صورت بگیرد.

محمدی کیا اضافه کرد: استفاده صحیح از منابع آب موجود مورد توجه قرار دارد و در راه اندازی فعالیت‌های اقتصادی جدید استعلامات شرکت آب مورد توجه است.

نظر شما